Rating Certificate | D&B

Dun & Bradstreet, vodeća svetska bonitetna kompanija za B2B ekonomske informacije, ocenila je preduzeće LKW WALTER najboljim rejtingom (indeks boniteta 5A1).

Sertifikat boniteta | Creditreform

Agencija za proveru boniteta "Creditreform" izdala je preduzeću LKW WALTER potvrdu o odličnom bonitetu (indeks boniteta 100).

ISO 9001 | LRQA

Za oblikovanje, upravljanje i kontinuirano poboljšanje procesa u skladu sa međunarodnim standardima sistema za menadžment kvaliteta shodno ISO 9001 za poboljšanje zadovoljstva klijenta.

ISO 14001 | LRQA

LKW WALTER je sebi postavio za cilj, da sve svoje delatnosti sprovodi tako da one što manje opterećuju životnu sredinu. U tu svrhu uveden je sertifikovani sistem upravljanja životnom sredinom po ISO 14001:2004 standardu.

SQAS Attestation | CEFIC

"Safety and Quality Assessment for Sustainability" služi za ocenu kvaliteta, sigurnosti i ekološke kompatibilnosti logističkih ponuđača.

HACCP | LRQA

LKW WALTER raspolaže sa sertifikovanim HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) konceptom za prehrambene proizvode i potrošače kako bi obezbedio higijenske standarde i bezbednost prehrambenih proizvoda tokom transporta.

CSR (Društveno odgovorno poslovanje) i održivost | EcoVadis

EcoVadis je globalna platforma za preduzeća koja se angažuju na području drustvene odgovornosti (CSR) i održivog razvoja. Ona posmatra i ocenjuje rad svojih članova. LKW WALTER dobitnik je priznanja „Gold Recognition Level”.

Responsible Care Certificate | ECTA

Dobrovoljna inicijativa hemijske industrije u celom svetu u cilju poboljšanja zdravstvene, bezbednosne i ekološke situacije zahvaljujući strogim samokontrolama.

Biznis Superbrand, Austrija

Više od 20 godina Superbrands ocenjuje najbolje brendove u preko 80 zemalja širom sveta. Kriterijumi za izbor brenda su njegova popularnost, imidž, izrada brenda i primena inovacija.

Električna struja dobivena snagom vode. | Wien Energie

Voda je već danas najvažniji obnovljiv izvor energije Ukupna količina struje, koju koristi WALTER GROUP, dobiva se iz vode te WALTER GROUP na taj način aktivno pomaže održivu proizvodnju električne energije.

Dalje informacije:

^ - Top

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatiti