Najsavremenijom opremom u kombinovanom transportu (železnica/drum) Vašu robu utovaramo i istovaramo širom cele Narodne Republike Kine. U mestima Lanzhou, Zhengzhou, Chengdu i Shenzen kao i u mestima Souzhou, Pekingu i bilo kom drugom mestu u Kini.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prevoznik za Evropu, organizuje Vaše kamionske prevoze (kompletne utovare) širom kineske Narodne Republike, kao i iz Kine u sve evropske države kao i Rusiju, Centralnu Aziju i Bliski Istok i obrnuto. Prevoz železnicom vrši se 40-stopnim kontejnerima na novom Putu svile. Garantujemo optimalne rokove uz konkurentne cene prevoza.

Zabranjeni grad Zabranjeni grad

Prednosti koje Vam pruža preduzeće LKW WALTER

  • Kratki rokovi isporuke na novom Putu svile
  • Kontrola transporta pomoću GPS-a
  • Kratkoročno preuzimanje Vaših punih utovara
  • Prevoz od vrata do vrata bez pretovara
  • JEDAN partner za celu Kinu

Naših Top 10 sektora za tržište Kine

Najjači sektori (uvoz/izvoz) za kompletne utovare (FTL) ka i iz Kine su:
Rusija, Austrija, Slovačka, Nemačka, Holandija, Belgija, Francuska, Poljska, Češka, Španija
LKW WALTER svakodevno organizuje transporte i u sve ostale evropske zemlje!

Ovde možete dobiti Vašu ponudu za prevoz u/iz Kine!

Zatražite još danas neobavezujuću ponudu za Vaše prevoze železnicom iz Kine ili za Kinu. Popunite formular i odmah ćete dobiti podatke Vašeg ličnog savetnika koji će stupiti u kontakt s Vama u roku od 8 sati (PON - PET od 08:00 do 17:00 časova).
Kliknite ovde ako želite da u narednih 8 sati od nas dobijete neobavezujuću ponudu.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kontejnerske prevoze žeznicom za Kinu > ovde možete pronaći detaljnije informacije o tome:

Otvorena bočna cerada na prikolici Otvorena bočna cerada na prikolici

Šta LKW WALTER preduzima u pogledu bezbednosti?

Za LKW WALTER je bezbednost važna tema. Mnogobrojne mere omogućuju nam da za vreme transporta na najbolji mogući način zaštitimo kako ljudstvo tako i robu. Primer za to su svakako i "Program edukacije vozača" i "Priručnik za vozače", koje smo u skladu sa međunarodnim direktivama razvili i implementirali za naše transportne partnere i njihove vozače. Kod kombinovanog prevoza Vam uz to garantujemo pouzdanu otpremu 40-stophih kontejnera zahvaljujući optimalnom rasporedu na platformama.
Poslovni sastanak u LKW WALTER-u Poslovni sastanak u LKW WALTER-u

Koliko fleksibilno dejstvuje LKW WALTER?

Komunikacijski tokovi u preduzeću LKW WALTER veoma su kratki.
Sve odluke donose se brzo i u skladu sa datom situacijom. U preduzecu LKW WALTER Key Account Management, prodaja i organizacija prevoza (transportni menadžment) nalaze se pod istim krovom. Osim toga u svakodnevnom smo kontaktu sa našim klijentima, vozačima kao i sa
utovarnim i istovarnim mestima.
Kamionski drumski prevoz Kamionski drumski prevoz

Koji su najjači argumenti za LKW WALTER?

U preduzeću LKW WALTER imaćete partnera za sve evropske utovare, koji Vam može ponuditi najviše standarde u pogledu kvaliteta, sigurnosti i zaštite životne sredine. Profitiraćete od inovativnih transportnih rešenja u kombinovanom saobraćaju i uživaćete u ličnom i kompetentnom servisu na svim evropskim jezicima.
Prikolice prenosive kranom prilikom utovarivanja kranom u Libeku Prikolice prenosive kranom prilikom utovarivanja kranom u LibekuNa kojim je rutama LKW WALTER intermodalno aktivan?

LKW WALTER Vam nudi intermodalna transportna rešenja iz Kine do Austrije, Rusije, Slovačke, Španije, zemalja Beneluksa i obrnuto. Vaše prednosti: zagarantovani odnosno veći utovarni kapaciteti uz manje troškove, izbegavanje ograničenja u saobraćaju, nadzor pomoću GPS-lokatora, jednostavan i bezbedan utovar zahvaljujući modernoj opremi, visok stepen fleksibilnosti i još mnogo toga.

Imate li još pitanja?
Naši stručnjaci za Kinu su Vam sa zadovoljstvom na raspolaganju:

Da li su Vam potrebni ostali detalji, opšte informacije ili možda imate posebne zahteve? Jednostavno popunite kontaktni formular i odmah ćete dobiti podatke Vaše kontakt osobe!
Naši stručnjaci za Kinu će Vas sa zadovoljstvom informisati.
Ovde Vam stavljamo na raspolaganje dodatna pitanja i odgovore na temu špedicije:
Često postavljana pitana (ČPP)
^ - Top

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatiti