Međunarodni drumski prevozi kamionima s ceradom

Preuzimanje Vaše robe u najkraćem roku (kompletni utovari/FTL) širom Evrope garantuje naša efikasna mreža odabranih transportnih partnera, koju smo izgradili u periodu dužem od 60 godina.


LKW WALTER postavlja važne standarde u drumskom saobraćaju, kako bi se transporti odvijali što efikasnije i u skladu s merama za zaštitu životne sredine.

  • Inteligentan softver za planiranje transporta
  • Kamioni sa niskom emisijom buke i štetnih tvari

  • Kružne ture i trosmerni saobraćaj.
  • Najmoderniji telematički sistemi

Naše specijalno znanje i veština sastoji se u tome, da robne tokove naših klijenata - imajući u vidu njihove specifične zahteve - kombinujemo na način, da se prazni kilometri i vremena čekanja svedu na minimum.


Kamionski transporti Evropa

Kao vodeća špedicija na evropskom tržištu za kompletne utovare (FTL) vršimo utovar i istovar Vaše robe na bilo koje mesto na kontinentu - od Severnog rta sve do Sicilije.


Kamionski transporti Evropa

Kamionski prevoz Rusija

Vršimo utovar i istovar Vaše robe na celoj teritoriji Ruske Federacije. Kako u Moskvi i Sankt Peterburgu, tako i u Jekaterinburgu ili Vladivostoku.


Kamionski prevoz Rusija

Kamionski transport Kavkaz

Sa mnogo iskustva i velikim znanjem obavljamo Vaše transporte za čitav region. Bez obzira da li se radi o Jerrmeniji, Azerbejdžanu ili Gruziji.


Kamionski transport Kavkaz

Kamionski transport Centralna Azija

Primenjujući najmoderniju opremu vršimo utovar i istovar Vaše robe u Kazahstanu, Uzbekistanu ili u Turkmenistanu, Tadžikistanu i Kirgiziji.


Kamionski transport Centralna Azija

Kamionski transporti Bliski istok

Profitirajte od povoljnih troškova prevoza na celoj teritoriji Bliskog Istoka. Bez obzira da li se radi o Siriji, Iranu, Saudijskoj Arabiji ili Kataru.


Kamionski transporti Bliski istok

Kamionski prevozi Severna Afrika

Vršimo za Vas utovare i istovare i u Severnoj Africi. Tu se naša težišta nalaze u Maroku i Tunisu. Bez obzira da li se radi o Marakešu, Tunisu, Sfaksu ili Kajruanu.


Kamionski prevozi Severna Afrika

Oprema

Vozni park za obavljanje kamionskog transporta sastoji se od standardnih vozila kao što su prikolice sa ceradom.


Oprema

Transportni partner

LKW WALTER garantuje za brižljiv izbor naših partnera.


Transportni partner

Dalje informacije:

LKW WALTER - Evropa ^ - Top

Ova web-stranica koristi cookies kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Korišćenjem web-stranice pristajete na memorisanje cookiesa. Dodatne informacije naći ćete na sajtu: Uslovi korišćenja