Internet of Things, Big Data i Artificial Intelligence - Digitalna era otvara mnoge nove mogućnosti. Ona ubrzava promene. Umrežava mnoge sektore u okviru kompanije. Pored toga utiče na naš način poslovanja i komunikacije sa klijentima i partnerima.

Digitalni nadzor transporta

Filmstreifen play
True
http://www.lkw-walter.me/-/m/images/lkw/kunden/digital/filmstreifen.gif
Putem digitalnih rešenja LKW WALTER intenzivno radi na unapređenju tokova. Pomoću naših novih tehnologija i koncepata pojednostavljujemo i automatizujemo prevoze. Sa ciljem da integrišemo sve učesnike i procese u lancu snabdevanja, povećamo transparentnost i kvalitet podataka kao i da ubrzamo protok informacija i podataka.

7 dobrih razloga za LKW WALTER

Uverite se u svoje prednosti! Kliknite ovde, ako želite da dobijete neobavezujuću ponudu.

Detaljni pregled Vaših prednosti od digitalizacije

Iskorak u znanju uz pomoć nadzora transporta Iskorak u znanju uz pomoć nadzora transporta

Iskorak u znanju uz pomoć nadzora transporta

Naša vozila su opremljena najmodernijom telematikom. Nadzor nad njima je potpuno automatizovan. Sistemi kontinuirano računaju očekivano vreme dolaska (ETA) uzimajući u obzir preostalo vreme vožnje vozača i aktuelno stanje na putevima. Na taj način u svakom trenutku znamo gde se vozilo nalazi odn. kada dospeva na mesto utovara ili istovara. Kod neplaniranih odstupanja naš menadžer transporta odmah dobija informaciju o istima te može proveriti alternativna rešenja.


Imajte pregled nad svojim prevozima! Naravno i Vi možete slediti ceo proces transporta kao i očekivano vreme isporuke (ETA). Naš portal za klijente "CONNECT" Vam daje na raspolaganje informacije u realnom vremenu, sve od dodeljivanja transportnog naloga pa do isporuke. Taj iskorak u informisanosti možete iskoristiti kako biste unapredili Vaše procese.


VAŠE PREDNOSTI

 • Blagovremene informacije
 • Optimalno korišćenje utovarnih/istovarnih rampi
 • Izbegavanje zastoja
 • Poboljšana korisnička služba
 • Automatizacija Vaših procesa
Realizacija transporta skrojena prema Vašim zahtevima Realizacija transporta skrojena prema Vašim zahtevima

Realizacija transporta skrojena prema Vašim zahtevima

LKW WALTER Vam nudi individualno prilagođena transportna rešenja. Radi toga moramo u svakom trenutku da omogućimo svojim saradnicima pristup svim informacijama o Vašim specijalnim potrebama. Iz tog razloga Vaše informacije koje su relevantne za prevoz, skladištimo u JEDNOJ centralnoj bazi podataka.


Uz to možemo, putem „Business-Rule-Configurator-a“, da uzmemo u obzir Vaše specifične radne korake. Zahvaljujući tome smo u mogućnosti da upravljamo Vašim poslovnim tokovima i da definišemo kako individualne, tako i automatizovane procese nadzora.


VAŠE PREDNOSTI

Uzimanje u ozbir individualnih zahteva kod planiranja i procesuiranja:
 • Radno vreme
 • Najave
 • Oprema za učvršćivanje tereta i još mnogo toga.
Odlično informisani vozači uz pomoć aplikacije LOADS TODAY Odlično informisani vozači uz pomoć aplikacije LOADS TODAY

Odlično informisani vozači uz pomoć aplikacije LOADS TODAY

Dobar vozač je jedan od glavnih faktora za uspešan prevoz. Naša aplikacija LOADS TODAY pruža važan doprinos time što skraćuje fazu obuke novih vozača i snabdeva vazače sa informacijama o Vašim individualnim zahtevima.


Putem "virtuelnih kontrolnih punktova" fokusiramo se na Vaše individualne fabričke propise. Kada vozač pristupi takvom od strane nas postavljenom kontrolnom punktu, prosleđuju mu se, putem aplikacije LOADS TODAY, informacije o propisima na Vašem utovarnom ili istovarnom mestu.


Pored toga, uz pomoć aplikacije, vozačima se u obliku E-Učenja prenosi znanje stručno specifičnog sadržaja u pojednostavljenoj formi.


VAŠE PREDNOSTI

 • Skraćena faza učenja za vozače
 • Optimalna usluga pri sprovođenju transporta
 • Jasno razumljivo E-Učenje uz pomoć ilustracija i video klipova
Vaša roba u sigurnim rukama Vaša roba u sigurnim rukama

Vaša roba u sigurnim rukama

Uz pomoć raznih mera LKW WALTER garantuje najviši nivo bezbednosti kod transporta. Tako, naprimer, za nas rade isključivo proverini vozači. Pored toga, uzimajući u obzir predviđene rokove za isporuku, biramo najbržu i najbezbedniju transportnu rutu.


Tokom prevoza Vaše robe konstantno nadziremo prevoz putem modernih telematskih sistema. Kada vozači prave pauze, u obavezi su da koriste samo proverena bezbedna parking mesta sa video nadzorom. Naš individualno uređeni „Geofencing“ sistem Vas automatski informiše o pristizanju vozila na mesto utovara i istovara.


VAŠE PREDNOSTI

 • Povećanje bezbednosti transporta
 • Korišćenje auditiranih parkinga
 • Izbegavanje zona koja se ne preporučuju („No-Go" zone, npr. mesta s povećanim rizikom od krađe)
Fleksibilni kapaciteti za oscilirajuće robne količine Fleksibilni kapaciteti za oscilirajuće robne količine

Fleksibilni kapaciteti za oscilirajuće robne količine

Na osnovu naše saradnje sa nadprosečno velikim brojem proverenih transportnih partnera smo u mogućnosti da izuzetno brzo reagujemo na sezonske ili ekonomske oscilacije.


Pritiskom na dugme u našem kompanijskom pregledu utovarnog prostora, dobijamo informaciju o tome koji kamioni su trenutno slobodni u Vašoj blizini. Time sprečavamo gubitak vremena pri određivanju/pronalaženju odgovarajućeg utovarnog prostora.


Naši transportni menadžeri vode računa o tome da se izbegnu prazne vožnje i da se umreže raspoloživi kapaciteti, kako bi fleksibilno reagovali na Vaše zahteve. Dodatno putem održivog planiranja osiguravamo da i u periodima izuzetno obimnog prevoza na raspolaganju imate dovoljno teretnog prostora.


VAŠE PREDNOSTI

 • Dodatni kapaciteti
  - Širom Evrope
  - Kako u drumskom tako i u intermodalnom transportu
 • Isključivo provereni transportni partneri
CONNECT - Pregled Vaših naloga samo jednim klikom CONNECT - Pregled Vaših naloga samo jednim klikom

CONNECT - Pregled Vaših naloga samo jednim klikom

Na našem portalu za klijente CONNECT jednostavno i brzo obrađujete svoje transportne naloge. Svoju narudžbu prosleđujete online, dobijate informacije o kamionu i možete direktno da preuzmete transportna dokumenta.


Uz to preko portala CONNECT možete uživo da pratite proces transporta. Od momenta kada nam pošaljete nalog, pa sve do istovara dobijate obaveštenja o očekivanom vremenu dolaska (ETA) Vašeg tereta i već obavljene faze transporta. U slučaju neočekivanih događaja, npr. saobraćajnih zastoja, Vi ste u svakom trenutku u toku.


CONNECT je na raspolaganju na 27 jezika i funkcioniše sinhronizovano sa aplikacijom LOADS TODAY. Vozač potvrđuje obavljene faze transporta kao npr. realizovane utovare i memoriše ih u aplikaciji. Automatski i Vi tu informaciju dobijate putem korisničkog portala. Na taj način uvek i u svakom trenutku imate pregled svojih naloga.


VAŠE PREDNOSTI

 • Stalno na raspolaganju (24/7)
 • Pregled naloga sa aktuelnim statusom transporta
 • Transportna dokumenta za preuzimanje

Portal za klijente CONNECT

Connectivity Connectivity

Connectivity

LKW WALTER koristi najnovije tehnologije kako bi saradnju sa Vama kreirao na još efikasniji način. Time kontinuirano vršimo optimizaciju prevoznih procesa i automatizujemo ih tamo gde je to moguće i smisleno. Iz toga proizilaze brojne prednosti. Na primer manje administrativnih poslova kod tokova koji se ponavljaju.


Optimizacija prevoznih tokova za nas znači i prilagođavanje Vašim IT strukturama. Preko našeg standardizovanog API interfejsa (Application Programming Interface) nudimo Vam mogućnost da automatizujete Vaše procese i time doprinesete efikasnoj i brzoj razmeni podataka.


Važno: Obrađujemo skoro sve formate! Na primer elektronsku razmenu podataka. Po želji je moguća i primena individualnih IT rešenja.


VAŠE PREDNOSTI

 • Preuzimanje Vaših podataka - 100 postotni kvalitet podataka
 • Automatska obaveštenja o statusu i lokaciji
 • Tehnički i operativno bezbedno sprovođenje

Electronic Data Interchange (EDI)

Digitalizacija omogućava mnoge nove potencijale i mogućnosti. LKW WALTER je koristi uz inteligentna rešenja koja pojednostavljuju i automatizuju procese i stalno unapređuju kvalitet prevoza. Ili drugačije rečeno: LKW WALTER već danas kreira sutrašnju budućnost prevoza.

Imate još pitanja vezano za digitalizaciju?

Potrebni su Vam dodatni detalji, opšte informacije ili imate posebne zahteve? Jednostavno popunite formular za kontakt i odmah ćete dobiti kontaktne podatke Vašeg ličnog savetnika!

Dalje informacije:

^ - Top

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatiti