Zašto LKW WALTER?

Evropa pod jednim krovom

Naše tržište - Evropa, Rusija, Centralna Azija, Bliski istok i Severna Afrika - to je šareni mozaik mentaliteta i ljudi. Takvu raznolikost naći ćete i kod nas. To LKW WALTER svrstava među kulturno najraznolikija preduzeća u Evropi. Kod nas ćete raditi u multikulturalnim timovima sa kolegama koji su pripadnici više od 40 različitih nacija.
Vaša karijera sa LKW WALTER-om play
True
http://www.lkw-walter.me/-/m/images/lkw/allgemein/lkw-walter-intro-personal.jpg

Identifikacija, timski rad & lična odgovornost

U svojim poslovnim aktivnostima čovek traži prvenstveno smisao i zadatak, a to je i deo poslovne filozofije našeg preduzeća. Ljudi koji se identifikuju sa svojim zadacima i koji žele da postignu nešto na profesionalnom planu, određuju našu poslovnu klimu.

Naše zaposlenice i zaposlenici rade u malim timovima i pri tome sami snose odgovornost za sopstveni rad. Planiraćete Vaše privredne ciljeve i preuzećete trgovačku odgovornost.

 

Idealni preduslovi za te aktivnosti dati su u našim "otvorenim kancelarijama" (Open Space Offices). Fleksibilne, promenljive veličine prostora podstiču dinamičan radni proces i uspešan timski rad, a zahvaljujući saradnji više odeljenja. takođe i razvoj različitih područja.

 

Pored toga, za WALTER GROUP je karakterističan kooperativni stil upravljanja preduzećem. Menadžeri i njihovi timovi komuniciraju na istom nivou. Iza svakog uspeha stoji ceo tim.

Sport & manifestacije

Za uspešan rad neophodna je ravnoteža.. Pomažemo sportske aktivnosti kao što je odbojka na plaži, tenis ili skijanje, a imamo i sopstveni fudbalski i hokejaški tim. Naravno da je osim sportskih ambicija pri tome važan i faktor zabave: to se omogućuje organizovanjem turnira unutar preduzeća i prijateljskih utakmica protiv timova drugih preduzeća. Osim toga naši timovi sve češće učestvuju u Utrci žena u Insbruku kao i u utrci Business Run u Beču.

 


Nove zaposlenice i zaposlenici kod nas lako mogu naći društvo. Božićna gala-svečanost i letnje proslave, večeri pojedinih odeljenja u internom pabu u preduzeću i manifestacije na otvorenom veoma su omiljene i jačaju timski duh.

Porodica & održivost

Odgovorni odnos prema zaposlenicima, klijentima i poslovnim partnerima od samog početka prati naš razvoj i sastavni je deo poslovne kulture našeg preduzeća.

 

Mi smo porodično preduzeće, za koje je održivo poslovanje od suštinske važnosti. Zbog toga svojim preduzećem upravljamo na način, koji mu omogućava trajan opstanak i dugoročan uspešan razvoj.
LKW WALTER usmeren je na rast i dugoročni razvoj i to u odnosu na ekonomske, ekološke i društvene ciljeve.

 

WALTER GROUP raste kontinuirano i održivo. Rastite i Vi sa nama!


Dalje informacije:

^ - Top

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatiti