Zadatak sa perspektivom ...

Razmena robe u svetu raste iz godine u godinu. Zahvaljujući modernim komunikacijskim tehnologijama globalno poslovno povezivanje postaje sve jednostavnije.

 

Brza i pouzdana robna razmena zahteva i optimalna i fleksibilna transportna rešenja. To je povezano sa mnogim profesionalnim izazovima, ali isto tako i sa sigurnim perspektivama za budućnost.

 

LKW WALTER u potpunosti je nezavisan od konjunkturnih oscilacija. Razlog za to je u našoj specijalizaciji u okviru transportne delatnosti, u širokom spektru privrednih grana kojima pripadaju naši klijenti, a takođe i u samoj strukturi naših klijenata, među koje pored malih i srednjih preduzeća jednako spadaju i međunarodni koncerni.

 

To preduzeću daje sigurnost i omogućuje dugoročni uspeh.

Utovarivanje prikolica na terminalu u Rostoku
Utovarivanje prikolica na terminalu u Rostoku
Transportni menadžer
Transportni menadžer
Drumski prevoz Truck & Trailer
Drumski prevoz Truck & Trailer

Inovacija kroz pionirski rad u razvoju kombinovanog saobraćaja

Stalni porast broja transporta zahteva inovativna transportna rešenja, dorasla klimatskim promenama i nestabilnim cenama goriva. Već od 1984. godine LKW WALTER pionirski radi na razvoju kombinovanog železničkog/drumskog ili priobalno-rečnog saobraćaja.

Pojednostavljen prikaz evropske mreže preduzeća LKW WALTER u kombinovanom saobraćaju. Veze u kombinovanom transportu

S više od 300 polazaka dnevno, na više od 200 međuobalnih i železničkih ruta, LKW WALTER u kombiniranom transportu povezuje sve važne privredne centre u Evropi.

 

Kao jedan od najvećih učesnika u evropskom kombinovanom prometu LKW WALTER ovom ekološki prihvatljivom transportnom alternativom znatno doprinosi smanjenju emisija CO2.

^ - Top

Ova web-stranica koristi cookies kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Korišćenjem web-stranice pristajete na memorisanje cookiesa. Dodatne informacije naći ćete na sajtu: Uslovi korišćenja