Preduzeće LKW WALTER je osnovano 1924. godine i spada u najveća evropska preduzeća na području transporta kompletnih utovara, kao i među 100 najboljih preduzeća u Austriji. WALTER GROUP je zdrav i finansijski jak privatni koncern u Austriji.
Zalažemo se za održivi i postojani razvoj. To važi i za Vašu obuku koju smatramo značajnom investicijom u budućnost našeg preduzeća.

  • Zanima nas dugoročna saradnja s Vama.

  • Usmeravaćemo Vaš razvoj i pratićemo razvoj Vaše karijere
  • Mi razvijamo Vaše stručne i socijalne vrednosti.
  • Nudimo Vam izazovno i komunikativno radno okruženje.
  • Mogućnost donošenja samostalnih odluka omogućuje efikasnim radnicama i radnicima brzo napredovanje u ličnoj karijeri.
  • Rukovodeće pozicije popunjavaju se isključivo iz sopstvenih redova!

 

WALTER GROUP raste kontinuirano i održivo. Rastite i Vi sa nama!!

 

LKW WALTER - 1924
1924
LKW WALTER - 1983
1983
LKW WALTER - 2014
2014
Moj preduzetnički doprinos održivom, poslovnom uspehu preduzeća LKW WALTER je da u naše preduzeće privučem najtalentovanije ljude iz cele Evrope. Počeli smo kao malo porodično preduzeće, a danas predstavljamo veliku porodicu, čiji je društveni zadatak da neprekidno doprinosi ekonomskom prosperitetu i koheziji društva, u skladu sa prirodom i okolinom.

Izvod iz jednog govora osnivača preduzeća i predsednika nadzornog odbora povodom njegovog 85. rođendana

Dalje informacije:

^ - Top

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatiti