Ferijalna praksa

Za vreme letnjih meseci nudimo angažovanim učenicama i učenicima kao i studentima mogućnost da se aktivno upoznaju sa praktičnim radom.

 

Ova ponuda se odnosi na učenike srednjih stručnih škola sa težištem na ekonomiji, turizmu i tehnici kao i na studentkinje i studente ekonomije.

Stručna praksa

Steknite iskustvo za vreme prakse Steknite iskustvo za vreme prakse

Studentkinje i studenti sa međunarodnih smerova imaju priliku da odrade svoju višemesečnu stručnu praksu na jednoj od naše dve lokacije.

 

Steknite iskustvo!

 

Kod nas pripravnici moraju ne samo da gledaju i uče, nego i da (u pratnji iskusnih trenera) od samog početka budu uključeni u svakodnevni radni proces. Naša deviza je trening kroz rad.

 

Poverićemo Vam zadatke i preneti odgovornost u skladu sa Vašim individualnim napredkom. Na taj način moći ćete prepoznati svoje lične talente i kvalitete.

Daniel S., HAK Wien:
"Moja praksa kod LKW WALTER-a bila je vrhunac moje poslednje školske godine. Oduševila me porodična radna klima, što je podstaklo moju znatiželju da saznam sve o radnim procesima kod LKW WALTER-a. Sve je bilo super i nadmašilo moja očekivanja."

Dalje informacije:

^ - Top

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatiti