Najmodernijom opremom vršimo utovar i istovar Vaše robe u Abu Dabiju, Adžmanu, Dubaiju, Fudžejri, Ras el Hajmi, Šardži i Um el Kajvejnu.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prevoznik za Evropu, organizuje Vaše kamionske transporte (kompletne utovare) iz Ujedinjenih Arapskih Emirata za sve zemlje Evrope i obrnuto. Naši dobro osposobljeni vozači putuju za Vas u modernim kamionima s niskim stepenom emisije štetnih tvari.
Profitirajte od optimalnih rokova i maksimalne bezbednosti.
Palata Ujedinjenih Arapskih Emirata - Abu Dabi Palata Ujedinjenih Arapskih Emirata - Abu Dabi

Prednosti koje Vam pruža preduzeće LKW WALTER

  • Kamioni sa niskom emisijom buke i štetnih tvari

  • Precizna kontrola transporta uz primenu savremenih telematskih sistema
  • Rešenja za transport u celoj Evropi - "one-stop-shop"

Vašu ponudu za transporte do Ujedinjenih Arapskih Emirata dobićete ovde!

Zatražite još danas od LKW WALTER-a neobavezujuću ponudu za Vaše kamionske transporte iz Ujedinjenih Arapskih Emirata ili za Ujedinjene Arapske Emirate. Popunite formular i odmah ćete dobiti podatke Vaše kontakt osobe koja će stupiti u kontakt sa Vama u roku od 4 sata (PON - PET od 08:00 do 17:00 časova).
Kliknite ovde ukoliko u naredna 4 sata želite da dobijete neobavezujuću ponudu.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prevoze u Ujedinjenim Arapskim Emiratima > više o tome ovde:

Onlajn rezervacija CONNECT Onlajn rezervacija CONNECT

Obrada transportnih naloga putem interneta?

Kod LKW WALTER-a to je veoma jednostavno! S našim portalom za klijente CONNECT stavljamo Vam na raspolaganje inteligentan alat, pomoću kojeg jednim klikom miša možete jednostavno
rezervisati svoje transportne naloge i uvek imati pregled Vaših aktualnih naloga.
Transporti kompletnih utovara širom Evrope organizovani na jednom mestu Kamionski transporti kompletnih tereta u celoj Evropi u jednoj ruci

U kojim zemljama LKW WALTER pruža transportne usluge?

Špedicija LKW WALTER na jednom mestu Vam nudi kompletne šleperske transporte širom Evrope. Vašu robu prevozimo po celoj Evropi kao i u Rusiju, Srednju Aziju, Severnu Afriku, na Bliski Istok i obratno. Uz to obavljamo i nacionalne transporte u pojedinim zemljama Evropske Unije (Austrija, Njemačka, Velika Britanija, Španjolska, Francuska i Švedska).
Kamionski drumski prevoz Kamionski drumski prevoz

Koji su najjači argumenti za LKW WALTER?

U preduzeću LKW WALTER imaćete partnera za sve evropske utovare, koji Vam može ponuditi najviše standarde u pogledu kvaliteta, sigurnosti i zaštite životne sredine. Profitiraćete od inovativnih transportnih rešenja u kombinovanom saobraćaju i uživaćete u ličnom i kompetentnom servisu na svim evropskim jezicima.
Tugmaster + prikolica u luci Rostok Tugmaster + prikolica u luci Rostok

Koliko je velik vozni park preduzeća LKW WALTER?

LKW WALTER širom Evrope raspolaže mrežom transportnih partnera, koja obuhvata više od 13.500 transportnih preduzeća, pažljivo odabranih u skladu s našim visokim standardima kvaliteta. Pored drumskog, bavimo se i kombinovanim transportom, pri čemu smo s više od 8.500 prikolica prenosivih kranom među najvećima na tržištu.

Imate li još pitanja?
Naši specijalisti za Ujedinjene Arapske Emirate rado Vam stoje na raspolaganju:

Da li su Vam potrebni ostali detalji, opšte informacije ili možda imate posebne zahteve? Jednostavno popunite kontaktni formular i odmah ćete dobiti podatke Vaše kontakt osobe!
Naši specijalisti za Ujedinjene Arapske Emirate rado će Vam dati informacije!
Ovde Vam stavljamo na raspolaganje dodatna pitanja i odgovore na temu špedicije:
Često postavljana pitana (ČPP)

Sa LKW WALTER-om i u susedne zemlje


^ - Top

Ova web-stranica koristi cookies kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Korišćenjem web-stranice pristajete na memorisanje cookiesa. Dodatne informacije naći ćete na sajtu: Uslovi korišćenja