Bez obzira da li se radi o Madridu, Barseloni, Sevilji, Valensiji ili Malagi, vršimo utovar i istovar Vaše robe u svim delovima zemlje Servantesa, Miroa i Gaudija.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prevoznik za Evropu, organizuje Vaše kamionske transporte (kompletne utovare) iz cele Španije za sve zemlje Evrope i obrnuto. Centralna dispozicija svih zemalja Evrope na jednom mestu pruža Vam brojne prednosti. Na odabranim rutama takođe organizujemo i kombinovane transporte.
Geografska karta Španije Geografska karta Španije

Prednosti koje Vam pruža preduzeće LKW WALTER

  • Precizna kontrola transporta uz primenu savremenih telematskih sistema
  • Veća iskorišćenost (mogućnost utovara do 29 tona težine) u kombinovanom saobraćaju
  • Govorimo sve jezike Vaših poslovnih partnera

Naših najboljih 10 destinacija na španskom tržištu.

Najfrekventnije transportne relacije u Španiji (uvoz/izvoz) za kompletne utovare (FTL) su:
Italija, Nemačka, Francuska, Velika Britanija, Portugal, Belgija, Holandija, Austrija, Mađarska, Švedska.
LKW WALTER svakodevno organizuje transporte i u sve ostale evropske zemlje!

Vašu ponudu za transporte do Španije dobićete ovde!

Zatražite još danas od LKW WALTER-a neobavezujuću ponudu za Vaše kamionske transporte iz Španije ili za Španiju. Popunite formular i odmah ćete dobiti podatke Vaše kontakt osobe koja će stupiti u kontakt sa Vama u roku od 4 sata (PON - PET od 08:00 do 17:00 časova).
Kliknite ovde ukoliko u naredna 4 sata želite da dobijete neobavezujuću ponudu.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prevoze u Španiji > više o tome ovde:

<STRONG>Kamionski transporti kompletnih tereta u celoj Evropi u jednoj ruci</STRONG> Kamionski transporti kompletnih tereta u celoj Evropi u jednoj ruci

U kojim zemljama LKW WALTER pruža transportne usluge?

Špedicija LKW WALTER na jednom mestu Vam nudi kompletne šleperske transporte širom Evrope. Vašu robu prevozimo po celoj Evropi kao i u Rusiju, Srednju Aziju, Severnu Afriku, na Bliski Istok i obratno. Uz to obavljamo i nacionalne transporte u pojedinim zemljama Evropske Unije (Austrija, Njemačka, Velika Britanija, Španjolska, Francuska i Švedska).
LKW WALTER-ov kompletni voz u Lorhu (Nemačka) LKW WALTER-ov kompletni voz u Lorhu (Nemačka)

Koliko iskustva LKW WALTER ima u kombinovanom saobraćaju?

LKW WALTER se od početka osamdesetih godina bavi inovativnim transportnim alternativama u odnosu na konvencionalni drumski transport. Zahvaljujući stalnoj izgradnji intermodalne mreže danas smo jedan od najvećih učesnika u evropskom kombinovanom saobraćaju.
Tugmaster + prikolica u luci Rostok Tugmaster + prikolica u luci Rostok

Koliko je velik vozni park preduzeća LKW WALTER?

LKW WALTER širom Evrope raspolaže mrežom transportnih partnera, koja obuhvata više od 13.500 transportnih preduzeća, pažljivo odabranih u skladu s našim visokim standardima kvaliteta. Pored drumskog, bavimo se i kombinovanim transportom, pri čemu smo s više od 8.500 prikolica prenosivih kranom među najvećima na tržištu.
Filijala Kufštajn Filijala Kufštajn

Da li je LKW WALTER deo nekog koncerna?

LKW WALTER je austrijsko privatno preduzeće (100 % u porodičnom posedu) i deo je grupe WALTER GROUP. Preduzeće je osnovano 1924. godine i decenijama uspešno posluje. Oslonite se na partnera, stabilnog u svakom pogledu, kojem međunarodne agencije za ocenu rejtinga već dugi niz godina potvrđuju prvoklasni bonitet.

Imate li još pitanja?
Naši specijalisti za Španiju rado Vam stoje na raspolaganju:

Da li su Vam potrebni ostali detalji, opšte informacije ili možda imate posebne zahteve? Jednostavno popunite kontaktni formular i odmah ćete dobiti podatke Vaše kontakt osobe!
Naši specijalisti za Španiju rado će Vam dati informacije!
Ovde Vam stavljamo na raspolaganje dodatna pitanja i odgovore na temu špedicije:
Često postavljana pitana (ČPP)
^ - Top

Ova web-stranica koristi cookies kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Korišćenjem web-stranice pristajete na memorisanje cookiesa. Dodatne informacije naći ćete na sajtu: Uslovi korišćenja