Bez obzira da li se radi o Skoplju, Strumici, Brodu ili Gostivaru, vršimo utovare i istovare Vaše robe u svim mestima ove balkanske zemlje.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prevoznik za Evropu, organizuje Vaše kamionske prevoze (kompletne utovare) iz cele Severne Makedonije za sve zemlje Evrope i obrnuto. Pritom smo Vaš direktan partner za kontakt za sve kamionske transporte.
Osim toga podrazumeva se da sa Vama razgovaramo na Vašem maternjem jeziku.Sveti Jovan Kaneo Sveti Jovan Kaneo

Prednosti koje Vam pruža preduzeće LKW WALTER

  • Jedan partner za SVE kompletne utovare (FTL)
  • Govorimo sve jezike Vaših poslovnih partnera
  • Osigurana precizna kontrola transporta od strane naših rukovodioca zaduženih za transport

Naših 10 top ruta na severno-makedonskom tržištu.

Naši najveći operativni sektori (uvoz i izvoz) za kompletne kamionske utovare (FTL) za / iz Serverne Makedonije su:
Bugarska, Grčka, Italija, Rusija, Poljska, Nemačka, Mađarska, Velika Britanija, Slovačka, Slovenija.
LKW WALTER svakodevno organizuje transporte i u sve ostale evropske zemlje!

Vašu ponudu za prevoz za / iz Severne Makedonije dobićete ovde!

Zatražite još danas od LKW WALTER-a neobavezujuću ponudu za Vaše kamionske prevoze iz / za Severnu Makedoniju. Popunite formular i odmah ćete dobiti podatke Vaše kontakt osobe koja će stupiti u kontakt sa Vama u roku od 4 sata (PON - PET od 08:00 do 17:00 časova).
Kliknite ovde ukoliko u naredna 4 sata želite da dobijete neobavezujuću ponudu.

LKW WALTER - Vaš špediter za kamionske prevoze za / iz Severne Makedonije > više o tome ovde:

Transporti kompletnih utovara širom Evrope organizovani na jednom mestu Kamionski transporti kompletnih tereta u celoj Evropi u jednoj ruci

U kojim zemljama LKW WALTER pruža transportne usluge?

Špedicija LKW WALTER na jednom mestu Vam nudi kompletne šleperske transporte širom Evrope. Vašu robu prevozimo po celoj Evropi kao i u Rusiju, Srednju Aziju, Severnu Afriku, na Bliski Istok i obratno. Uz to obavljamo i nacionalne transporte u pojedinim zemljama Evropske Unije (Austrija, Njemačka, Velika Britanija, Španjolska, Francuska i Švedska).
13,6 m šleper sa ceradom (standardna poluprikolica i tautlajner) 13,6 m šleper sa ceradom (standardna poluprikolica i tautlajner)

Koju vrstu vozila/opreme koristi LKW WALTER?

Standardno se koriste šleperi sa ceradom dužine 13,6 m (poluprikolice i tautlajneri). Po potrebi na određenim rutama koristimo i druge vrste kamiona (mega-poluprikolice, džambo, male kamione ...). U kombinovanom saobraćaju koristimo poluprikolice prenosive kranom, a osim toga na raspolaganju su i mega-poluprikolice prenosive kranom (unutrašnja visina: 3 m) kao i specijalne prikolice za koture.
Geografska karta Istočne Evrope Geografska karta Istočne Evrope

Koliko iskustva LKW WALTER ima u poslovanju sa Istočnom Evropom?

Izaberite LKW WALTER i imajte poverenja u vodećeg evropskog prevoznika za kompletne utovare. Kao takvi imamo više od 60 godina iskustva u logistici na području Istočne Evrope kao i odgovarajuće znanje jezika. Profitiraćete od obe prednosti u svakoj fazi provedbe Vašeg transportnog naloga, od porudžbine do isporuke.
Utovar paletizirane robe u kamion Utovar paletizirane robe u kamion

Šta transportuje LKW WALTER?

Osnovna delatnost preduzeća LKW WALTER je organizacija kompletnih transporta u drumskom i kombinovanom saobraćaju. Naše težište leži na prevozu bezopasne, zapakovane robe, a pri tome se prvenstveno radi o robi široke potrošnje, drvu i papiru, hemijskim proizvodima, metalu, proizvodima automobilske i elektroničke industrije.

Imate li još pitanja?
Naši specijalisti za Severnu Makedoniju su Vam sa zadovoljstvom na raspolaganju:

Da li su Vam potrebni ostali detalji, opšte informacije ili možda imate posebne zahteve? Jednostavno popunite kontaktni formular i odmah ćete dobiti podatke Vaše kontakt osobe!
Naši specijalisti za Severnu Makedoniju će Vas rado informisati!
Ovde Vam stavljamo na raspolaganje dodatna pitanja i odgovore na temu špedicije:
Često postavljana pitana (ČPP)
^ - Top

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatiti