Naši transportni menadžeri organizuju utovar i istovar Vaše robe u Biškeku, Ošu, Jalalabatu i u drugim mestima ove zemlje.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prevoznik za Evropu, organizuje Vaše kamionske transporte (kompletne utovare) iz celog Kirgistana za sve zemlje Evrope i obrnuto. Pritom pomoću najmodernijih telematičkih sistema vršimo preciznu kontrolu transporta. Uverite se i sami u profesionalno organizovano carinjenje.
Biškek, Kirgistan Biškek, Kirgistan

Prednosti koje Vam pruža preduzeće LKW WALTER

  • Jedan partner za SVE kompletne utovare (FTL)
  • Govorimo sve evropske jezike
  • Precizna kontrola transporta uz primenu savremenih telematskih sistema

Naših najboljih 10 destinacija na tržištu Kirgistana.

Najfrekventnije transportne relacije u Kirgiziji (uvoz/izvoz) za kompletne utovare (FTL) su:
Italija, Slovačka, Austrija, Mađarska, Nemačka, Bugarska, Poljska, Francuska, Velika Britanija, Češka.
LKW WALTER svakodevno organizuje transporte i u sve ostale evropske zemlje!

Vašu ponudu za transporte do Kirgistana dobićete ovde!

Zatražite još danas od LKW WALTER-a neobavezujuću ponudu za Vaše kamionske transporte iz Kirgistana ili za Kirgistan. Popunite formular i odmah ćete dobiti podatke Vaše kontakt osobe koja će stupiti u kontakt sa Vama u roku od 4 sata (PON - PET od 08:00 do 17:00 časova).
Kliknite ovde ukoliko u naredna 4 sata želite da dobijete neobavezujuću ponudu.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prevoze u Kirgistanu > više o tome ovde:

Tugmaster + prikolica u luci Rostok Tugmaster + prikolica u luci Rostok

Koliko je velik vozni park preduzeća LKW WALTER?

LKW WALTER širom Evrope raspolaže mrežom transportnih partnera, koja obuhvata više od 13.500 transportnih preduzeća, pažljivo odabranih u skladu s našim visokim standardima kvaliteta. Pored drumskog, bavimo se i kombinovanim transportom, pri čemu smo s više od 8.500 prikolica prenosivih kranom među najvećima na tržištu.
Centrala LKW WALTER u Viner Nojdorfu noću Centrala LKW WALTER u Viner Nojdorfu noću

Da li LKW WALTER ima filijale?

Zbog efektivnosti i fleksibilnosti LKW WALTER sve svoje transporte organizuje iz svoje centrale u Viner Nojdorfu kod Beča i iz filijale u Kufštajnu u Tirolu. Istovremeno redovno posećujemo naše klijente. Svakog dana održi se više od 100 ličnih sastanaka širom Evrope.
13,6 m šleper sa ceradom (standardna poluprikolica i tautlajner) Naši saradnici govore više od 35 jezika

Koliko jezika govori LKW WALTER?

U preduzeću LKW WALTER rade zaposleni, koji su pripadnici više od 40 nacija. Oni Vaše želje za povoljnim troškovima transporta, brzim preuzimanjem robe i optimalnim trajanjima transporta mogu da razumeju na više od 35 jezika. Podrazumeva se da vladamo i jezicima, koji su relevantni za kompletne transporte čija su odredišta na Bliskom Istoku, u Severnoj Africi, Centralnoj Aziji i Rusiji.
Otvorena bočna cerada na prikolici Otvorena bočna cerada na prikolici

Šta LKW WALTER preduzima u pogledu bezbednosti?

Za LKW WALTER je bezbednost važna tema. Mnogobrojne mere omogućuju nam da za vreme transporta na najbolji mogući način zaštitimo kako ljudstvo tako i robu. Primer za to su svakako i "Program edukacije vozača" i "Priručnik za vozače", koje smo u skladu sa međunarodnim direktivama razvili i implementirali za naše transportne partnere i njihove vozače.

Imate li još pitanja?
Naši specijalisti za Kirgistan rado Vam stoje na raspolaganju:

Da li su Vam potrebni ostali detalji, opšte informacije ili možda imate posebne zahteve? Jednostavno popunite kontaktni formular i odmah ćete dobiti podatke Vaše kontakt osobe!
Naši specijalisti za Kirgistan rado će Vam dati informacije!
Ovde Vam stavljamo na raspolaganje dodatna pitanja i odgovore na temu špedicije:
Često postavljana pitana (ČPP)
^ - Top

Ova web-stranica koristi cookies kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Korišćenjem web-stranice pristajete na memorisanje cookiesa. Dodatne informacije naći ćete na sajtu: Uslovi korišćenja