Zahvaljujući dobrom poznavanju zemlje i njenih obicčaja, naši tranportni menadžeri organizuju utovar i istovar Vaše robe u ovoj zemlji na jugoistoku Azije. Bez obzira da li se radi o Bagdadu, Um Kasru ili Samari.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prevoznik za Evropu, organizuje Vaše kamionske transporte (kompletne utovare) iz celog Iraka za sve zemlje Evrope i obrnuto. Kao stručnjaci za Bliski Istok govorimo sve relevantne jezike. Zahvaljujući savršenoj logistici nudimo Vam konkurentne cene i bezbedan tok transporta.
Geografska karta Iraka Geografska karta Iraka

Prednosti koje Vam pruža preduzeće LKW WALTER

  • Najbolje organizovano carinjenje
  • Govorimo sve evropske jezike
  • Sniženje troškova prevoza usled optimalnog iskorišćenja
  • Nacionalni i međunarodni transporti u jednoj ruci
  • Prevoz od vrata do vrata bez pretovara

Naših najboljih 10 destinacija na iračkom tržištu.

Najfrekventnije transportne relacije u Iraku (uvoz/izvoz) za kompletne utovare (FTL) su:
Nemačka, Italija, Austrija, Irak, Belgija, Češka, Hrvatska, Francuska, Velika Britanija, Poljska.
LKW WALTER svakodevno organizuje transporte i u sve ostale evropske zemlje!

Vašu ponudu za transporte do Iraka dobićete ovde!

Zatražite još danas od LKW WALTER-a neobavezujuću ponudu za Vaše kamionske transporte iz Iraka ili za Irak. Popunite formular i odmah ćete dobiti podatke Vaše kontakt osobe koja će stupiti u kontakt sa Vama u roku od 4 sata (PON - PET od 08:00 do 17:00 časova).
Kliknite ovde ukoliko u naredna 4 sata želite da dobijete neobavezujuću ponudu.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prevoze u Iraku > više o tome ovde:

Tugmaster + prikolica u luci Rostok Tugmaster + prikolica u luci Rostok

Koliko je velik vozni park preduzeća LKW WALTER?

LKW WALTER širom Evrope raspolaže mrežom transportnih partnera, koja obuhvata više od 14.000 transportnih preduzeća, pažljivo odabranih u skladu s našim visokim standardima kvaliteta. Pored drumskog, bavimo se i kombinovanim transportom, pri čemu smo s više od 10.000 prikolica prenosivih kranom među najvećima na tržištu.
Utovar paletizirane robe u kamion Utovar paletizirane robe u kamion

Šta transportuje LKW WALTER?

Osnovna delatnost preduzeća LKW WALTER je organizacija kompletnih transporta u drumskom i kombinovanom saobraćaju. Naše težište leži na prevozu bezopasne, zapakovane robe, a pri tome se prvenstveno radi o robi široke potrošnje, drvu i papiru, hemijskim proizvodima, metalu, proizvodima automobilske i elektroničke industrije.
Centralna dispozicija Vaših kompletnih utovara Centralna dispozicija Vaših kompletnih utovara

Šta znači "Na jednom mestu"?

LKW WALTER preuzima dispoziciju Vaših kompletnih utovara u sve zemlje Evrope kao i u Rusiju, Centralnu Aziju, na Bliski Istok i u Severnu Afriku. Nezavisno od sedišta Vašeg preduzeća. Naši visokokvalifikovani radnici iz cele Evrope odgovorni su za Vaše naloge od trenutka dobivanja naloga sve do isporuke, a s Vama komuniciraju na Vašem maternjem jeziku.
Poslovni sastanak u LKW WALTER-u Poslovni sastanak u LKW WALTER-u

Koliko fleksibilno dejstvuje LKW WALTER?

Komunikacijski tokovi u preduzeću LKW WALTER veoma su kratki.
Sve odluke donose se brzo i u skladu sa datom situacijom. U preduzecu LKW WALTER Key Account Management, prodaja i organizacija prevoza (transportni menadžment) nalaze se pod istim krovom. Osim toga u svakodnevnom smo kontaktu sa našim klijentima, vozačima kao i sa
utovarnim i istovarnim mestima.

Imate li još pitanja?
Naši specijalisti za Irak rado Vam stoje na raspolaganju:

Da li su Vam potrebni ostali detalji, opšte informacije ili možda imate posebne zahteve? Jednostavno popunite kontaktni formular i odmah ćete dobiti podatke Vaše kontakt osobe!
Naši specijalisti za Irak rado će Vam dati informacije!
Ovde Vam stavljamo na raspolaganje dodatna pitanja i odgovore na temu špedicije:
Često postavljana pitana (ČPP)
^ - Top

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatiti