Bez obzira da li se radi o Podgorici, Tivtu, Bijelom Polju ili Ulcinju. Vršimo utovar i istovar Vaše robe u svim delovima Crne Gore.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prevoznik za Evropu, organizuje Vaše kamionske transporte (kompletne utovare) iz cele Crne gore za sve zemlje Evrope i obrnuto. Pritom ne govorimo samo sve jezike Zapadne i Istočne Evrope. Nego ćemo Vas oduševiti i profesionalno organizovanim carinjenjem.
Kamionski saobraćaj u Crnoj Gori Kamionski saobraćaj u Crnoj Gori

Prednosti koje Vam pruža preduzeće LKW WALTER

  • Govorimo sve evropske jezike
  • Jedan partner za SVE kompletne utovare (FTL)
  • Precizna kontrola transporta uz primenu savremenih telematskih sistema

Naših najboljih 10 destinacija na crnogorskom tržištu.

Najfrekventnije transportne relacije u Crnoj Gori (uvoz/izvoz) za kompletne utovare (FTL) su:
Bugarska, Rumunija, Italija, Poljska, Slovenija, Češka, Nemačka, Francuska, Mađarska, Grčka.
LKW WALTER svakodevno organizuje transporte i u sve ostale evropske zemlje!

Vašu ponudu za transporte do Crne Gore dobićete ovde!

Zatražite još danas od LKW WALTER-a neobavezujuću ponudu za Vaše kamionske transporte iz Crne Gore ili za Crnu Goru. Popunite formular i odmah ćete dobiti podatke Vaše kontakt osobe koja će stupiti u kontakt sa Vama u roku od 4 sata (PON - PET od 08:00 do 17:00 časova).
Kliknite ovde ukoliko u naredna 4 sata želite da dobijete neobavezujuću ponudu.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prevoze u Crnoj Gori > više o tome ovde:

Centrala LKW WALTER u Viner Nojdorfu noću Centrala LKW WALTER u Viner Nojdorfu noću

Da li LKW WALTER ima filijale?

Zbog efektivnosti i fleksibilnosti LKW WALTER sve svoje transporte organizuje iz svoje centrale u Viner Nojdorfu kod Beča i iz filijale u Kufštajnu u Tirolu. Istovremeno redovno posećujemo naše klijente. Svakog dana održi se više od 100 ličnih sastanaka širom Evrope.
Naši saradnici dolaze iz više od 40 zemalja Naši saradnici dolaze iz više od 40 zemalja

Na koji način LKW WALTER razgovara sa svojim poslovnim partnerima?

Preduzeće LKW WALTER veliku pažnju posvećuje sveobuhvatnom i kompetentnom savetovanju svojih klijenata. Sa Vama i Vašim poslovnim partnerima komuniciramo na Vašem maternjem jeziku. Pošto zapošljavamo saradnike i saradnice iz više od 40 zemalja, uspešno komuniciramo na svim na svim relevantnim jezicima.
Utovarivanje prikolica na terminalu u Rostoku Utovarivanje prikolica na terminalu u Rostoku

Koji su najjači argumenti za LKW WALTER?

U preduzeću LKW WALTER imaćete partnera za sve evropske utovare, koji Vam može ponuditi najviše standarde u pogledu kvaliteta, sigurnosti i zaštite životne sredine. Profitiraćete od inovativnih transportnih rešenja u kombinovanom saobraćaju i uživaćete u ličnom i kompetentnom servisu na svim evropskim jezicima.
Transportni menadžeri na sastanku tima Transportni menadžeri na sastanku tima

Da li LKW WALTER ima cenovnik?

Svaki transport je individualan i ima svoje specifične zahteve (oprema, trajanje tranzita, količina, termini utovara i istovara itd.). U zavisnosti od situacije na tržištu, transportni troškovi mogu se brzo promeniti. Zbog toga LKW WALTER nema fiksni cenovnik. Naši transportni menadžeri uvek će se potruditi da za Vas pronađu rešenje sa najboljim odnosom cene i usluge.

Imate li još pitanja?
Naši specijalisti za Crnu Goru rado Vam stoje na raspolaganju:

Da li su Vam potrebni ostali detalji, opšte informacije ili možda imate posebne zahteve? Jednostavno popunite kontaktni formular i odmah ćete dobiti podatke Vaše kontakt osobe!
Naši specijalisti za Crnu Goru rado će Vam dati informacije!
Ovde Vam stavljamo na raspolaganje dodatna pitanja i odgovore na temu špedicije:
Često postavljana pitana (ČPP)
^ - Top

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatiti