Vršimo utovare i istovare Vaše robe u celoj zemlji. Bez obzira da li se radi o Sarajevu, Bihaću, Tuzli, Mostaru ili Banja Luci.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prevoznik za Evropu, organizuje Vaše kamionske transporte (kompletne utovare) iz cele Bosne i Hercegovine za sve zemlje Evrope i obrnuto. Komuniciramo sa Vama na Vašem maternjem jeziku. Uz to preduzimamo mnoge mere kako bi Vaša roba bezbedno stigla na odredište.
Most na Drini (grad Višegrad u Bosni i Hercegovini) Most na Drini (grad Višegrad u Bosni i Hercegovini)

Prednosti koje Vam pruža preduzeće LKW WALTER

  • Jedan partner za SVE kompletne utovare (FTL)
  • Konkurentne cene prevoza zahvaljujući optimalnoj iskorištenosti
  • Optimalno vreme trajanja vožnje

Naših najboljih 10 destinacija na tržištu Bosne i Hercegovine.

Najfrekventnije transportne relacije u Bosni i Hercegovini (uvoz/izvoz) za kompletne utovare (FTL) su:
Švedska, Nemačka, Bugarska, Velika Britanija, Italija, Austrija, Rumunija, Poljska, Grčka, Mađarska.
LKW WALTER svakodevno organizuje transporte i u sve ostale evropske zemlje!

Vašu ponudu za transporte do Bosne i Hercegovine dobićete ovde!

Zatražite još danas od LKW WALTER-a neobavezujuću ponudu za Vaše kamionske transporte iz Bosne i Hercegovine ili za Bosnu i Hercegovinu. Popunite formular i odmah ćete dobiti podatke Vaše kontakt osobe koja će stupiti u kontakt sa Vama u roku od 4 sata (PON - PET od 08:00 do 17:00 časova).
Kliknite ovde ukoliko u naredna 4 sata želite da dobijete neobavezujuću ponudu.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prevoze u Bosni i Hercegovini > više o tome ovde:

Naši zaposleni govore više od 35 jezika Naši zaposleni govore više od 35 jezika

Koliko jezika govori LKW WALTER?

U preduzeću LKW WALTER rade zaposleni, koji su pripadnici više od 40 nacija. Oni Vaše želje za povoljnim troškovima transporta, brzim preuzimanjem robe i optimalnim trajanjima transporta mogu da razumeju na više od 35 jezika. Podrazumeva se da vladamo i jezicima, koji su relevantni za kompletne transporte čija su odredišta na Bliskom Istoku, u Severnoj Africi, Centralnoj Aziji i Rusiji.
Centralna dispozicija Vaših kompletnih utovara Centralna dispozicija Vaših kompletnih utovara

Šta znači "Na jednom mestu"?

LKW WALTER preuzima dispoziciju Vaših kompletnih utovara u sve zemlje Evrope kao i u Rusiju, Centralnu Aziju, na Bliski Istok i u Severnu Afriku. Nezavisno od sedišta Vašeg preduzeća. Naši visokokvalifikovani radnici iz cele Evrope odgovorni su za Vaše naloge od trenutka dobivanja naloga sve do isporuke, a s Vama komuniciraju na Vašem maternjem jeziku.
Sastanak tima Sastanak tima

Koliko iznose transportni troškovi?

Optimalan odnos cena i usluga jedan je od glavnih razloga, zbog kojih je LKW WALTER vodeća špedicija na području evropskih kompletnih utovara. Kružnim turama, inteligentnom koordinacijom, i korištenjem modernog softvera za planiranje minimalizujemo prazne kilometre, a u najvećoj mogućoj meri povećavamo iskorišćenost vozila.
Geografska karta Istočne Evrope Geografska karta Istočne Evrope

Koliko iskustva LKW WALTER ima u poslovanju sa Istočnom Evropom?

Izaberite LKW WALTER i imajte poverenja u vodećeg evropskog prevoznika za kompletne utovare. Kao takvi imamo više od 60 godina iskustva u logistici na području Istočne Evrope kao i odgovarajuće znanje jezika. Profitiraćete od obe prednosti u svakoj fazi provedbe Vašeg transportnog naloga, od porudžbine do isporuke.

Imate li još pitanja?
Naši specijalisti za Bosnu i Hercegovinu rado Vam stoje na raspolaganju:

Da li su Vam potrebni ostali detalji, opšte informacije ili možda imate posebne zahteve? Jednostavno popunite kontaktni formular i odmah ćete dobiti podatke Vaše kontakt osobe!
Naši specijalisti za Bosnu i Hercegovinu rado će Vam dati informacije!
Ovde Vam stavljamo na raspolaganje dodatna pitanja i odgovore na temu špedicije:
Često postavljana pitana (ČPP)
^ - Top

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatiti