Vršimo utovare i istovare Vaše robe u svakom mestu Holandije, Belgije i Luksemburga. Pouzdano, bezbedno i brzo.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prevoznik za Evropu, organizuje Vaše kamionske transporte(kompletne utovare) iz svih zemalja Beneluksa za sve zemlje Evrope i obrnuto. Logistika prevoza na najvišem nivou zahvaljujući komunikaciji na Vašem maternjem jeziku. Na odabranim rutama takođe organizujemo i kombinovane transporte.
Zastava Unije Beneluksa Zastava Unije Beneluksa

Prednosti koje Vam pruža preduzeće LKW WALTER

  • Veća iskorišćenost (mogućnost utovara do 29 tona težine) u kombinovanom saobraćaju
  • Precizna kontrola transporta uz primenu savremenih telematskih sistema

Naših najboljih 10 destinacija na tržištu Beneluksa.

Najfrekventnije transportne relacije u zemljama Beneluksa (uvoz/izvoz) za kompletne utovare (FTL) su:
Nemačka, Velika Britanija, Francuska, Italija, Austrija, Španija, Poljska, Švedska, Češka, Mađarska.
LKW WALTER svakodevno organizuje transporte i u sve ostale evropske zemlje!

Vašu ponudu za transporte do država Beneluksa dobićete ovde!

Zatražite još danas od LKW WALTER-a neobavezujuću ponudu za Vaše kamionske transporte iz zemalja Beneluksa ili u zemlje Beneluksa. Popunite formular i odmah ćete dobiti podatke Vaše kontakt osobe koja će stupiti u kontakt sa Vama u roku od 4 sata (PON - PET od 08:00 do 17:00 časova).
Kliknite ovde ukoliko u naredna 4 sata želite da dobijete neobavezujuću ponudu.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prevoze u državama Beneluksa > više o tome ovde:

Prikolice prenosive kranom prilikom utovarivanja kranom u Libeku Prikolice prenosive kranom prilikom utovarivanja kranom u Libeku

Koje su prednosti kombinovanog saobraćaja?

Intermodalna transportna rešenja sa LKW WALTER-om nude Vam mnoge prednosti. Kao na primer raspolaganje Stand-by opremom, veću tovarnu težinu do 29 tona i izbegavanje ograničenja vožnje noću i praznicima.
Portal za klijente CONNECT Portal za klijente CONNECT

Koje prednosti Vam nudi CONNECT?

Naš portal za klijente CONNECT omogućuje Vam obradu Vaših transportnih naloga putem interneta. To znaci da jednim klikom miša možete zatražiti ponudu, izdati transportni nalog kao i dobiti ažuriran pregled svojih naloga. Uz to Vam preko portala CONNECT na raspolaganje stavljamo i druge korisne informacije.
Otvorena bočna cerada na prikolici Otvorena bočna cerada na prikolici

Šta LKW WALTER preduzima u pogledu bezbednosti?

Za LKW WALTER je bezbednost važna tema. Mnogobrojne mere omogućuju nam da za vreme transporta na najbolji mogući način zaštitimo kako ljudstvo tako i robu. Primer za to su svakako i "Program edukacije vozača" i "Priručnik za vozače", koje smo u skladu sa međunarodnim direktivama razvili i implementirali za naše transportne partnere i njihove vozače.
Utovar paletizirane robe u kamion Utovar paletizirane robe u kamion

Šta transportuje LKW WALTER?

Osnovna delatnost preduzeća LKW WALTER je organizacija kompletnih transporta u drumskom i kombinovanom saobraćaju. Naše težište leži na prevozu bezopasne, zapakovane robe, a pri tome se prvenstveno radi o robi široke potrošnje, drvu i papiru, hemijskim proizvodima, metalu, proizvodima automobilske i elektroničke industrije.

Imate li još pitanja?
Naši specijalisti za države Beneluksa rado Vam stoje na raspolaganju:

Da li su Vam potrebni ostali detalji, opšte informacije ili možda imate posebne zahteve? Jednostavno popunite kontaktni formular i odmah ćete dobiti podatke Vaše kontakt osobe!
Naši specijalisti za države Beneluksa rado će Vam dati informacije!
Ovde Vam stavljamo na raspolaganje dodatna pitanja i odgovore na temu špedicije:
Često postavljana pitana (ČPP)
^ - Top

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatiti