Vršimo utovare i istovare Vaše robe u Beču, Lincu, Gracu i Salcburgu, kao i u Insbruku, Feldkirhu ili bilo kojem svakom drugom mestu između Bodenskog jezera i Nežidera.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prevoznik za Evropu, organizuje Vaše kamionske transporte (kompletne utovare) iz cele Austrije za sve zemlje Evrope i obrnuto. Uz to Vam nudimo i naše transportne usluge unutar Austrije.
Na odabranim rutama takođe organizujemo i kombinovane transporte.
Autoput Brener, most Evropa (Inzbruk, Austrija) Autoput Brener, most Evropa (Inzbruk, Austrija)

Prednosti koje Vam pruža preduzeće LKW WALTER

  • Prevoz od kuće do kuće takođe kod delimičnih utovara
  • Svakodnevne mogućnosti preuzimanja
  • Precizna kontrola transporta uz primenu savremenih telematskih sistema
  • Ekološki prihvatljiva alternativa - kombinovani transport - do 29 tona nosivosti i 36 paletnih mesta
  • Govorimo sve jezike Vaših poslovnih partnera

Naših najboljih 10 destinacija na austrijskom tržištu.

Najfrekventnije transportne relacije u Austriji (uvoz/izvoz) za kompletne utovare (FTL) su:
Nemačka, Italija, Holandija, Francuska, Švedska, Velika Britanija, Belgija, Poljska, Španija, Mađarska.
LKW WALTER svakodevno organizuje transporte i u sve ostale evropske zemlje!

Vašu ponudu za transporte do Austrije dobićete ovde!

Zatražite još danas od LKW WALTER-a neobavezujuću ponudu za Vaše kamionske transporte iz Austrije ili za Austriju. Popunite formular i odmah ćete dobiti podatke Vaše kontakt osobe koja će stupiti u kontakt sa Vama u roku od 4 sata (PON - PET od 08:00 do 17:00 časova).
Kliknite ovde ukoliko u naredna 4 sata želite da dobijete neobavezujuću ponudu.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prevoze u Austriji > više o tome ovde:

Transporti kompletnih utovara širom Evrope organizovani na jednom mestu Kamionski transporti kompletnih tereta u celoj Evropi u jednoj ruci

U kojim zemljama LKW WALTER pruža transportne usluge?

Špedicija LKW WALTER na jednom mestu Vam nudi kompletne šleperske transporte širom Evrope. Vašu robu prevozimo po celoj Evropi kao i u Rusiju, Srednju Aziju, Severnu Afriku, na Bliski Istok i obratno. Uz to obavljamo i nacionalne transporte u pojedinim zemljama Evropske Unije (Austrija, Njemačka, Velika Britanija, Španjolska, Francuska i Švedska).
Portal za klijente CONNECT Portal za klijente CONNECT

Koje prednosti Vam nudi CONNECT?

Naš portal za klijente CONNECT omogućuje Vam obradu Vaših transportnih naloga putem interneta. To znaci da jednim klikom miša možete zatražiti ponudu, izdati transportni nalog kao i dobiti ažuriran pregled svojih naloga. Uz to Vam preko portala CONNECT na raspolaganje stavljamo i druge korisne informacije.
Centrala LKW WALTER u Viner Nojdorfu noću Centrala LKW WALTER u Viner Nojdorfu noću

Da li LKW WALTER ima filijale?

Zbog efektivnosti i fleksibilnosti LKW WALTER sve svoje transporte organizuje iz svoje centrale u Viner Nojdorfu kod Beča i iz filijale u Kufštajnu u Tirolu. Istovremeno redovno posećujemo naše klijente. Svakog dana održi se više od 100 ličnih sastanaka širom Evrope.
Skladište sa visokim regalima u preduzeću WALTER LAGER-BETRIEBE (Austrija - Viner Nojdorf) Skladište sa visokim regalima u preduzeću WALTER LAGER-BETRIEBE (Austrija - Viner Nojdorf)

Nudi li LKW WALTER i skladišne prostore?

Da, u Viner Nojdorfu ćerka firma WALTER LAGER-BETRIEBE može ponuditi moderna skladišta sa visokim regalima. Idealan partner ukoliko trebate rešenje za Vaša centralna skladišta i celokupni Outsourcing. U skladu s Vašim specifičnim potrebama izradićemo za Vas koncept skladišta po Vašoj meri. Više detalja možete naći na www.walter-lager-betriebe.com.

Imate li još pitanja?
Naši specijalisti za Austriju rado Vam stoje na raspolaganju:

Da li su Vam potrebni ostali detalji, opšte informacije ili možda imate posebne zahteve? Jednostavno popunite kontaktni formular i odmah ćete dobiti podatke Vaše kontakt osobe!
Naši specijalisti za Austriju rado će Vam dati informacije!
Ovde Vam stavljamo na raspolaganje dodatna pitanja i odgovore na temu špedicije:
Često postavljana pitana (ČPP)
^ - Top

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatiti