Rating Certificate | D&B

Dun & Bradstreet, svjetski vodeći pružatelj gospodarstvenih informacija na području B2B, dodijelio je poduzeću LKW WALTER najbolju ocjenu (bonitetni indeks 5A1).

Potvrda o bonitetu | Creditreform

Agencija za procjenu boniteta i kreditne sposobnosti Creditreform dodijelila je poduzeću LKW WALTER izvrstan bonitet (bonitetni indeks 100).

ISO 9001 | LRQA

Za oblikovanje, upravljanje i neprestano poboljšavanje procesa u skladu s međunarodnim standardima sustava upravljanja kvalitetom prema ISO 9001 za povećanje zadovoljstva klijenata.

ISO 14001 | LRQA

LKW WALTER si je postavio za cilj, da sve svoje djelatnosti sprovodi tako da one što manje opterećuju okoliš. U tu svrhu uveden je certificirani sistem upravljanja okolišem po ISO 14001:2004 standardu.

SQAS Attestation | CEFIC

"Safety and Quality Assessment for Sustainability" služi za procjenu kvalitete, sigurnosti i ekološke kompatibilnosti logističkih poduzeća.

HACCP | LRQA

LKW WALTER posjeduje certificirani HACCP koncept (Hazard Analysis and Critical Control Points) za namirnice i potrošače kako bi se pri prijevozu osigurali zahtjevi po pitanju higijene i sigurnost namirnica.

CSR (Društveno odgovorno poslovanje) i održivost | EcoVadis

EcoVadis je međunarodna platforma za poduzeća koja se angažiraju na području društvene odgovornosti (DOP) i održivosti. EcoVadis promatra i ocjenjuje rad svojih članova. LKW WALTER je dobitnik priznanja „Gold Recognition Level“.

Responsible Care Certificate | ECTA

Dobrovoljna inicijativa kemijske industrije diljem svijeta sa svrhom poboljšanja situacije na području zdravlja, sigurnosti i okoliša strogim autokontrolama.

Business Superbrand Austria

Superbrands već više od 20 godina ocjenjuje najbolje marke u više od 80 zemalja diljem svijeta. Kriteriji za odabir su popularnost, imidž, struktura marke i razina inovacija.

Struja dobivena snagom vode | Wien Energie

Voda je već danas najvažniji izvor obnovljive energije.
Ukupna količina struje, koju koristi WALTER GROUP, dobiva se iz vode te WALTER GROUP na taj način aktivno pomaže održivu proizvodnju električne energije.

Daljnje informacije:

^ - Top

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam