Zašto LKW WALTER?

Europa pod jednim krovom

Naše tržište – Europa, Rusija, Srednja Azija, Bliski Istok i Sjeverna Afrika – to je šareni mozaik mentaliteta i ljudi. Tu ćete raznolikost naći i kod nas. To LKW WALTER svrstava među kulturno najraznolikija poduzeća u Europi. Kod nas ćete raditi u multikulturalnim timovima s kolegicama i kolegama - pripadnicima više od 40 naroda.
Vaša karijera sa LKW WALTER-om play
True
http://www.lkw-walter.me/-/m/images/lkw/allgemein/lkw-walter-intro-personal.jpg

Identifikacija, timski rad i vlastita odgovornost

U svojem gospodarskom djelovanju čovjek ponajprije traži smisao i zadaću - a to je i dio poslovne filozofije našeg poduzeća. Ljudi, koji se poistovjećuju sa svojim zadaćama i žele nešto stvoriti na profesionalnom planu, određuju radnu atmosferu u našem poduzeću. Naše zaposlenice i naši zaposlenici rade u malim timovima i pri tome sami snose odgovornost za vlastiti rad. Planirat ćete svoje gospodarske ciljeve i preuzeti trgovačku odgovornost.

 

Naši otvoreni uredi pružaju idealne preduvjete za to. Fleksibilna, promjenjiva veličina prostora povoljno djeluje na dinamičan radni proces i učinkovit timski rad, a suradnja među odjelima povoljno djeluje i na rast i razvitak različitih područja.

 

Uz to se WALTER GROUP odlikuje kooperativnim stilom rukovođenja. Menadžeri i njihovi timovi komuniciraju na istoj razini. Iza uspjeha uvijek stoji čitav tim.

Sport i događaji

Rad zahtijeva ravnotežu. Podupiremo sportske aktivnosti kao što su odbojka na pijesku, tenis ili skijanje a imamo i vlastitu nogometnu i hokejašku momčad. Naravno da je osim sportskih ambicija pri tome važna i zabava: za to su zaduženi interni turniri u poduzeću kao i prijateljske utakmice protiv momčadi drugih poduzeća. Uz to naši timovi sve češće sudjeluju u Utrci žena u Innsbrucku kao i u utrci Business Run u Beču.

 

Nove zaposlenice i zaposlenici kod nas lako mogu naći društvo: Božićna gala-večera i ljetne proslave, domjenci pojedinih odjela u internom pubu u poduzeću i kao i razne manifestacije na otvorenom izuzetno su omiljeni i jačaju timski duh.

Obitelj i održivost

Odgovorno ophođenje sa zaposlenicama i zaposlenicima, klijentima i poslovnim partnerima od samog početka prati naš razvoj i predstavlja sastavni dio poslovne kulture našeg poduzeća.

 

Mi smo obiteljsko poduzeće, za koje je održivo poslovanje iznimno važno. Stoga svoje poduzeće vodimo tako da traje i da se može dugoročno uspješno razvijati. LKW WALTER usmjeren je na rast i dugoročni razvoj i to u odnosu na ekonomske, ekološke i društvene ciljeve.

 

WALTER GROUP raste kontinuirano i održivo. Rastite s nama!


Daljnje informacije:

^ - Top

Ova internetska stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Uporabom internetske stranice slažete se sa spremanjem kolačića. Ostale informacije pronaći ćete na: Uvjeti korištenja