Zadatak s perspektivom za budućnost …

Robna razmjena diljem svijeta raste iz godine u godinu. Moderne komunikacijske tehnologije omogućuju sve jednostavnije sklapanje globalnih poslovnih odnosa.

 

Brza i pouzdana robna razmjena zahtijeva optimalna i fleksibilna transportna rješenja. To je s jedne strane povezano s raznim poslovnim izazovima, a s druge sa sigurnom perspektivom za budućnost.

 

LKW WALTER je uvelike neovisan o konjunkturnim oscilacijama. To omogućava naša specijalizacija u poslovima prijevoza, širok spektar gospodarskih grana iz kojih dolaze naši klijenti te naravno i sama struktura naših klijenata, kojoj pripadaju kako mala i srednja poduzeća, tako i međunarodni koncerni.

 

To poduzeću daje sigurnost i jamči održiv uspjeh.

Pretovar prikolice na terminalu u Rostocku
Pretovar prikolice na terminalu u Rostocku
Organizator prijevoza
Organizator prijevoza
Cestovni prijevoz Truck & Trailer
Cestovni prijevoz Truck & Trailer

Pionirska uloga u razvoju kombiniranog prometa

Neprestani rast broja transporta zahtijeva inovativna transportna rješenja dorasla klimatskim promjenama i nestabilnim cijenama goriva. LKW WALTER već je 1984. preuzeo pionirsku ulogu u razvoju kombiniranog prometa željeznica/cesta odnosno međuobalnog prometnog povezivanja.

Pojednostavljeni prikaz mreže poduzeća LKW WALTER u kombiniranom prijevozu diljem Europe Relacije i terminali za kombinirani prijevoz u Europi

S više od 300 polazaka dnevno, na više od 200 međuobalnih i željezničkih ruta, LKW WALTER u kombiniranom prijevozu povezuje sva važna gospodarska središta Europe

 

Kao jedan od najvećih sudionika u europskom kombiniranom prometu LKW WALTER ovom ekološki prihvatljivom transportnom alternativom znatno doprinosi smanjenju emisija CO2.


Daljnje informacije:

^ - Top

Ova internetska stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Uporabom internetske stranice slažete se sa spremanjem kolačića. Ostale informacije pronaći ćete na: Uvjeti korištenja