Kooperativni stil rukovođenja i visok stupanj vlastite odgovornosti

Uvjereni smo da čovjek u svojem gospodarskom djelovanju traži smisao i zadaću, u kojima može razviti svoju osobnost.

Poznati austrijski neurolog i psihijatar Viktor E. Frankl izrazio je to sljedećim riječima:


„Ne ovisi o konkretnom zanimanju nego uvijek o nama samima, hoće li ono osobno i specifično, što naše postojanje čini jedinstvenim, doći do izražaja tijekom rada te tako naš život učiniti smislenim ili ne."


(Grupa WALTER GROUP podupire centar Viktor Frankl u Beču od njegova osnutka 2004.
Svojim aktivnostima Centar potiče širenje nauka i misli Viktora Frankla.)

 

Filozofija našeg poduzeća počiva na kooperativnom stilu rukovođenja
i velikom povjerenju u naše suradnice i suradnike. Oni u određenoj mjeri djeluju kao poduzetnici, uz visok stupanj vlastite odgovornosti.

 

I smisao za obitelj, koji njegujemo u poduzeću, u skladu je s tim osnovnim načelom, tako da su nam od izuzetne važnosti i dugoročni odnosi s našim zaposlenicama i zaposlenicima. Društvenu odgovornost smatramo bitnim elementom održivog uspjeha poduzeća.

 

Kulturna raznolikost i društveni angažman

WALTER GROUP nastoji pridobiti najbolje talente iz svih zemalja Europe. Pozdravljamo njihovu kulturnu raznolikost i potičemo mnoge aktivnosti kojima se njeguju društveni kontakti. Zalažemo se za zdrav životni stil i svoje zaposlenike podupiremo u njihovim sportskim aktivnostima i bavljenju fitnesom.

 

WALTER GROUP osim toga svim zaposlenicama i zaposlenicima kao i poslovnim partnerima nudi sigurnost zdravog i financijski snažnog privatnog poduzeća.

 

Svojim klijentima pružamo visokokvalitetne usluge u skladu s prirodom i okolišem te time želimo dati održivi doprinos gospodarskom blagostanju i društvenoj povezanosti.


Daljnje informacije:

^ - Top

Ova internetska stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Uporabom internetske stranice slažete se sa spremanjem kolačića. Ostale informacije pronaći ćete na: Uvjeti korištenja