Pouzdajte se u precizan utovar i istovar svoje robe u Tunisu, Hammametu, El Djemu, Sfaxu, Djerbi i posvuda drugdje u zemlji Berbera.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prijevoznik za Europu, organizira Vaše kamionske prijevoze (kompletne utovare) iz čitavog Tunisa u sve zemlje Europe i obrnuto. Naravno, s dokumentacijom koja je u skladu s akreditivima.

Na odabranim rutama organiziramo i kombinirani prijevoz.
Panorama iznad samostana u Tunisu Panorama iznad samostana u Tunisu

Prednosti koje Vam pruža poduzeće LKW WALTER

  • Dokumentacija u skladu s akreditivom (najbolje organizirano carinjenje)
  • Mreža čuvanih parkirališta u Maroku/Tunisu i cijeloj Europi
  • Komunikacija na francuskom i svim ostalim jezicima Zapadne i Istočne Europe te Bliskog Istoka.
  • Konkurentne cijene prijevoza uslijed optimalne logistike prijevoza
  • Kontrola prijevoza pomoću GPS-a

Naših top 10 ruta na tržištu Tunisa

Najfrekventnije transportne relacije u Tunisu (uvoz/izvoz) za kompletne utovare (FTL) su:
Italija, Njemačka, Mađarska, Belgija, Portugal, Nizozemska, Austrija, Rumunjska, Španjolska, Poljska.
LKW WALTER svakodnevno organizira transporte i u sve druge zemlje Europe!

Vašu ponudu za prijevoze iz/za Tunis dobit ćete ovdje!

Zatražite još danas neobvezujuću ponudu za Vaše kamionske prijevoze iz Tunisa ili za Tunis. Ispunite obrazac u cijelosti i odmah ćete dobiti kontaktne podatke Vaše osobe za kontakt koja će Vam se javiti u roku od četiri sata (PON-PET od 08.00 do 17.00 h).
Kliknite ovdje ako u sljedeća 4 sata želite primiti neobvezujuću ponudu.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prijevoze iz/za Tunis (špediter) > više o tome ovdje:

Naši zaposlenici govore više od 35 jezika Naši zaposlenici govore više od 35 jezika

Koje jezike govori LKW WALTER?

U poduzeću LKW WALTER rade suradnici iz više od 40 nacija, koji Vaše želje za povoljnim troškovima prijevoza, brzom preuzimanju robe i optimalnim rokovima razumiju na više od 35 jezika. Naravno da govorimo i jezike, koji su relevantni za kompletne utovare na odredišnim tržištima na Bliskom Istoku, u Sjevernoj Africi, Srednjoj Aziji i Rusiji.
Brodom do Sjeverne Afrike Brodom do Sjeverne Afrike

Kombiniranim prijevozom u Sjevernu Afriku?

Maroko i Tunis dvije su zemlje u Sjevernoj Africi koje su dio velike mreže kombiniranog prijevoza poduzeća LKW WALTER. Vašu robu prevozimo iz svih važnih gospodarskih središta u Europi do luka u Španjolskoj ili Italiji. Odande prijevoz nastavljamo brodom do Maroka i Tunisa. Ključna riječ: međuobalno povezivanje (Short Sea Shipping). Vaše prednosti: izbjegavanje zastoja i zabrana vožnje, veći utovarni kapaciteti uz manji trošak, suvremena oprema, GPS lociranje i još mnogo toga.
Preuzimanje kamiona na trajektu (Maroko) Preuzimanje kamiona na trajektu (Maroko)

Kombiniranim prijevozom u Maroko?

Položaj Maroka na Atlantskom oceanu i Sredozemnom moru čini kombinirani prijevoz na području logistike atraktivnom transportnom alternativom. Iz svih važnih gospodarskih središta u Europi Vašu robu dovozimo do luka u Španjolskoj ili Italiji. Odande prijevoz nastavljamo brodom prema Maroku (Short Sea Shipping). Naravno da Vaše kamionske prijevoze obavljamo i iz Maroka u sve željene regije Europe! Profitirajte od velikih utovarnih kapaciteta, precizne kontrole prijevoza inteligentnim telematskim sustavima, od jednostavnog utovara modernom opremom i od još mnogih prednosti.
Ploča Carina Ploča Carina

Kako LKW WALTER organizira carinjenje?

LKW WALTER rješava carinjenje jednostavno i učinkovito. U svim važnim lukama i na najprometnijim graničnim prijelazima LKW WALTER ima vlastite agente za carinjenje.

Imate li još pitanja?
Naši specijalisti za Tunis rado Vam stoje na raspolaganju:

Potrebni su Vam dodatni detalji, opće informacije ili imate posebne zahtjeve? Samo ispunite obrazac za kontakt i odmah ćete dobiti kontaktne podatke Vaše osobe za kontakt!
Naši stručnjaci za Tunis rado će Vam pružiti informacije!
Ovdje Vam stavljamo na raspolaganje ostala pitanja/odgovore na temu špedicije:
Često postavljana pitanja (FAQ)

S LKW WALTER-om i u susjedne zemlje


^ - Top

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam