Bilo u Madridu, Barceloni, Sevilli, Valenciji ili Malagi, vršimo utovar i istovar Vaše robe posvuda u zemlji Cervantesa, Miróa i Gaudíja.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prijevoznik za Europu, organizira Vaše kamionske prijevoze (kompletne utovare) iz čitave Španjolske u sve zemlje Europe i obrnuto. Centralna dispozicija svih zemalja Europe na jednom mjestu pruža Vam brojne prednosti. Na odabranim rutama organiziramo i kombinirani prijevoz.
Zemljopisna karta Španjolske Zemljopisna karta Španjolske

Prednosti koje Vam pruža poduzeće LKW WALTER

  • Precizan nadzor prijevoza zahvaljujući najmodernijim telematskim sustavima
  • Veća iskorištenost (do 29 tona utovarne težine) u kombiniranom prijevozu
  • Govorimo sve europske jezike Vaših poslovnih partnera

Naših top 10 ruta na tržištu Španjolske

Najfrekventnije transportne relacije u Španjolskoj (uvoz/izvoz) za kompletne utovare (FTL) su:
Italija, Njemačka, Francuska, Velika Britanija, Portugal, Belgija, Nizozemska, Austrija, Mađarska, Švedska.
LKW WALTER svakodnevno organizira transporte i u sve druge zemlje Europe!

Vašu ponudu za prijevoze iz/za Španjolsku dobit ćete ovdje!

Zatražite još danas neobvezujuću ponudu za Vaše kamionske prijevoze iz Španjolske ili za Španjolsku. Ispunite obrazac u cijelosti i odmah ćete dobiti kontaktne podatke Vaše osobe za kontakt koja će Vam se javiti u roku od četiri sata (PON-PET od 08.00 do 17.00 h).
Kliknite ovdje ako u sljedeća 4 sata želite primiti neobvezujuću ponudu.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prijevoze iz/za Španjolsku (špediter) > više o tome ovdje:

<STRONG>Kompletni kamionski prijevozi širom Europe organizirani na jednom mjestu</STRONG> Kompletni kamionski prijevozi širom Europe organizirani na jednom mjestu

Kamo prevozi LKW WALTER?

Špedicija LKW WALTER na jednom mjestu Vam nudi kompletne prijevoze diljem Europe. Vašu robu prevozimo u čitavoj Europi kao i u Rusiju, Srednju Aziju, Sjevernu Afriku, na Bliski Istok i obrnuto. Uz to obavljamo i nacionalne prijevoze u pojedinim zemljama EU (Austrija, Njemačka, Velika Britanija, Španjolska, Francuska i Švedska).
LKW WALTER vlak u mjestu Lorch (Njemačka) LKW WALTER vlak u mjestu Lorch (Njemačka)

Koliko iskustva ima LKW WALTER u kombiniranom prijevozu?

LKW WALTER se već od početka 1980.-ih godina bavi inovativnim alternativama prijevoza u odnosu na konvencionalni cestovni prijevoz. Zahvaljujući dosljednoj izgradnji intermodalne mreže danas smo jedan od najvećih sudionika u europskom kombiniranom prijevozu.
Tugmaster + prikolica u luci Rostock Tugmaster + prikolica u luci Rostock

Koliko je velik vozni park poduzeća LKW WALTER?

LKW WALTER raspolaže mrežom transportnih partnera diljem Europe koja obuhvaća više od 13.500 transportnih partnera, pomno odabranih u skladu s našim visokim standardima kvalitete. Osim cestovnog prijevoza, bavimo se i kombiniranim prijevozom, pri čemu smo s više od 8.500 prikolica koje se premještaju dizalicama među najvećima na tržištu.
Podružnica Kufstein Podružnica Kufstein

Pripada li LKW WALTER nekom koncernu?

LKW WALTER je austrijsko privatno poduzeće (100 % obiteljsko vlasništvo) i dio je grupe WALTER GROUP. Poduzeće je osnovano 1924. godine i uspješno posluje već desetljećima. Oslonite se na partnera, stabilnog u svakom pogledu, kojem međunarodne agencije za rejting već dugi niz godina potvrđuju prvorazredni bonitet.

Imate li još pitanja?
Naši specijalisti za Španjolsku rado Vam stoje na raspolaganju:

Potrebni su Vam dodatni detalji, opće informacije ili imate posebne zahtjeve? Samo ispunite obrazac za kontakt i odmah ćete dobiti kontaktne podatke Vaše osobe za kontakt!
Naši stručnjaci za Španjolsku rado će Vam pružiti informacije!
Ovdje Vam stavljamo na raspolaganje ostala pitanja/odgovore na temu špedicije:
Često postavljana pitanja (FAQ)
^ - Top

Ova internetska stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Uporabom internetske stranice slažete se sa spremanjem kolačića. Ostale informacije pronaći ćete na: Uvjeti korištenja