Vršimo utovar i istovar Vaše robe u čitavoj zemlji Magreba. Bilo da je riječ o Casablanci, Agadiru, Ourzazateu, Marakešu, Rabatu ili bilo gdje drugdje između Atlantskog oceana, Atlaskog gorja i Sahare.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prijevoznik za Europu, organizira Vaše kamionske prijevoze (kompletne utovare) iz čitavog Maroka u sve zemlje Europe i obrnuto. Profitirajte od najviših standarda sigurnosti zahvaljujući našoj mreži sigurnih parkirališta! Na odabranim rutama organiziramo i kombinirani prijevoz.
Zemljopisna karta Maroka Zemljopisna karta Maroka

Prednosti koje Vam pruža poduzeće LKW WALTER

  • Dokumentacija u skladu s akreditivom (najbolje organizirano carinjenje)
  • Mreža čuvanih parkirališta u Maroku/Tunisu i cijeloj Europi
  • Komunikacija na francuskom i svim ostalim jezicima Zapadne i Istočne Europe te Bliskog Istoka.
  • Konkurentne cijene prijevoza uslijed optimalne logistike prijevoza
  • Precizan nadzor prijevoza zahvaljujući najmodernijim telematskim sustavima

Naših top 10 ruta na tržištu Maroka

Najfrekventnije transportne relacije u Maroku (uvoz/izvoz) za kompletne utovare (FTL) su:
Španjolska, Njemačka, Italija, Poljska, Velika Britanija, Švicarska, Austrija, Belgija, Nizozemska, Mađarska.
LKW WALTER svakodnevno organizira transporte i u sve druge zemlje Europe!

Vašu ponudu za prijevoze iz/za Maroko dobit ćete ovdje!

Zatražite još danas neobvezujuću ponudu za Vaše kamionske prijevoze iz Maroka ili za Maroko. Ispunite obrazac u cijelosti i odmah ćete dobiti kontaktne podatke Vaše osobe za kontakt koja će Vam se javiti u roku od četiri sata (PON-PET od 08.00 do 17.00 h).
Kliknite ovdje ako u sljedeća 4 sata želite primiti neobvezujuću ponudu.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prijevoze iz/za Maroko (špediter) > više o tome ovdje:

Naši zaposlenici govore više od 35 jezika Naši zaposlenici govore više od 35 jezika

Koje jezike govori LKW WALTER?

U poduzeću LKW WALTER rade suradnici iz više od 40 nacija, koji Vaše želje za povoljnim troškovima prijevoza, brzom preuzimanju robe i optimalnim rokovima razumiju na više od 35 jezika. Naravno da govorimo i jezike, koji su relevantni za kompletne utovare na odredišnim tržištima na Bliskom Istoku, u Sjevernoj Africi, Srednjoj Aziji i Rusiji.
Preuzimanje kamiona na trajektu (Maroko) Preuzimanje kamiona na trajektu (Maroko)

Kombiniranim prijevozom u Maroko?

Položaj Maroka na Atlantskom oceanu i Sredozemnom moru čini kombinirani prijevoz na području logistike atraktivnom transportnom alternativom. Iz svih važnih gospodarskih središta u Europi Vašu robu dovozimo do luka u Španjolskoj ili Italiji. Odande prijevoz nastavljamo brodom prema Maroku (Short Sea Shipping). Naravno da Vaše kamionske prijevoze obavljamo i iz Maroka u sve željene regije Europe! Profitirajte od velikih utovarnih kapaciteta, precizne kontrole prijevoza inteligentnim telematskim sustavima, od jednostavnog utovara modernom opremom i od još mnogih prednosti.
Brodom do Sjeverne Afrike Brodom do Sjeverne Afrike

Kombiniranim prijevozom u Sjevernu Afriku?

Maroko i Tunis dvije su zemlje u Sjevernoj Africi koje su dio velike mreže kombiniranog prijevoza poduzeća LKW WALTER. Vašu robu prevozimo iz svih važnih gospodarskih središta u Europi do luka u Španjolskoj ili Italiji. Odande prijevoz nastavljamo brodom do Maroka i Tunisa. Ključna riječ: međuobalno povezivanje (Short Sea Shipping). Vaše prednosti: izbjegavanje zastoja i zabrana vožnje, veći utovarni kapaciteti uz manji trošak, suvremena oprema, GPS lociranje i još mnogo toga.
Ploča Carina Ploča Carina

Kako LKW WALTER organizira carinjenje?

LKW WALTER rješava carinjenje jednostavno i učinkovito. U svim važnim lukama i na najprometnijim graničnim prijelazima LKW WALTER ima vlastite agente za carinjenje.

Imate li još pitanja?
Naši specijalisti za Maroko rado Vam stoje na raspolaganju:

Potrebni su Vam dodatni detalji, opće informacije ili imate posebne zahtjeve? Samo ispunite obrazac za kontakt i odmah ćete dobiti kontaktne podatke Vaše osobe za kontakt!
Naši stručnjaci za Maroko rado će Vam pružiti informacije!
Ovdje Vam stavljamo na raspolaganje ostala pitanja/odgovore na temu špedicije:
Često postavljana pitanja (FAQ)

S LKW WALTER-om i u susjedne zemlje


^ - Top

Ova internetska stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Uporabom internetske stranice slažete se sa spremanjem kolačića. Ostale informacije pronaći ćete na: Uvjeti korištenja