S najmodernijom opremom vršimo utovar i istovar Vaše robe u najvećoj kontinentalnoj zemlji na svijetu. Bilo u Astani, Almatiju, Ust-Kamenogorsku ili Aktau.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prijevoznik za Europu, organizira Vaše kamionske prijevoze (kompletne utovare) iz čitavog Kazahstana u sve zemlje Europe i obrnuto. Pritom ćemo Vas oduševiti i vrhunski organiziranim carinjenjem. Prijevoz od vrata do vrata, bez pretovara, kod nas su sasvim uobičajena pojava.
Zemljopisna karta Kazahstana Zemljopisna karta Kazahstana

Prednosti koje Vam pruža poduzeće LKW WALTER

  • JEDAN partner za SVE zemlje Europe
  • Govorimo sve europske jezike Vaših poslovnih partnera
  • Više od 60 godina iskustva u prijevozima za istočnu Europu
  • Mogućnost brze ponude tovarnog prostora
  • Detaljna kontrola tijeka prijevoza osigurana putem naših organizatora prijevoza.

Naših top 10 ruta na tržištu Kazahstana

Najfrekventnije transportne relacije u Kazahstanu (uvoz/izvoz) za kompletne utovare (FTL) su:
Švicarska, Slovačka, Italija, Belgija, Njemačka, Španjolska, Mađarska, Nizozemska, Austrija, Danska.
LKW WALTER svakodnevno organizira transporte i u sve druge zemlje Europe!

Vašu ponudu za prijevoze iz/za Kazahstan dobit ćete ovdje!

Zatražite još danas neobvezujuću ponudu za Vaše kamionske prijevoze iz Kazahstana ili za Kazahstan. Ispunite obrazac u cijelosti i odmah ćete dobiti kontaktne podatke Vaše osobe za kontakt koja će Vam se javiti u roku od četiri sata (PON-PET od 08.00 do 17.00 h).
Kliknite ovdje ako u sljedeća 4 sata želite primiti neobvezujuću ponudu.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prijevoze iz/za Kazahstan (špediter) > više o tome ovdje:

Podružnica Kufstein Podružnica Kufstein

Pripada li LKW WALTER nekom koncernu?

LKW WALTER je austrijsko privatno poduzeće (100 % obiteljsko vlasništvo) i dio je grupe WALTER GROUP. Poduzeće je osnovano 1924. godine i uspješno posluje već desetljećima. Oslonite se na partnera, stabilnog u svakom pogledu, kojem međunarodne agencije za rejting već dugi niz godina potvrđuju prvorazredni bonitet.
Kompletni kamionski prijevozi širom Europe organizirani na jednom mjestu Kompletni kamionski prijevozi širom Europe organizirani na jednom mjestu

Kamo prevozi LKW WALTER?

Špedicija LKW WALTER na jednom mjestu Vam nudi kompletne prijevoze diljem Europe. Vašu robu prevozimo u čitavoj Europi kao i u Rusiju, Srednju Aziju, Sjevernu Afriku, na Bliski Istok i obrnuto. Uz to obavljamo i nacionalne prijevoze u pojedinim zemljama EU (Austrija, Njemačka, Velika Britanija, Španjolska, Francuska i Švedska).
Sastanak tima Sastanak tima

Koliko su visoki troškovi prijevoza?

Optimalan odnos cijene i usluge jedan je od glavnih razloga, zbog kojih je LKW WALTER jedna od vodećih špedicija na području europskih kompletnih utovara. Kružnim turama, inteligentnim koordiniranjem i modernim softverom za planiranje minimaliziramo prazne kilometre, a u najvećoj mogućoj mjeri povećavamo iskorištenost vozila.

LKW WALTER prikolica na tvorničkom terenu LKW WALTER prikolica na tvorničkom terenu

Koliko je brzo spreman utovarni prostor?

LKW WALTER svakodnevno preuzima Vašu robu. Raspolažemo učinkovitom mrežom pomno odabranih transportnih partnera diljem Europe. Tako vam jamčimo dovoljno utovarnog prostora u svakom trenutku, ali i optimalno vrijeme reakcije i provedbe.

Imate li još pitanja?
Naši specijalisti za Kazahstan rado Vam stoje na raspolaganju:

Potrebni su Vam dodatni detalji, opće informacije ili imate posebne zahtjeve? Samo ispunite obrazac za kontakt i odmah ćete dobiti kontaktne podatke Vaše osobe za kontakt!
Naši stručnjaci za Kazahstan rado će Vam pružiti informacije!
Ovdje Vam stavljamo na raspolaganje ostala pitanja/odgovore na temu špedicije:
Često postavljana pitanja (FAQ)
^ - Top

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam