Naši poliglotni organizatori prijevoza organiziraju utovar i istovar Vaše robe u čitavoj zemlji. Bilo da je to Tiflis, Kutaisi, Batumi ili Suhumi.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prijevoznik za Europu, organizira Vaše kamionske prijevoze (kompletne utovare) iz čitave Gruzije u sve zemlje Europe i obrnuto. Pouzdajte se u partnera koji za Vas uvijek traži najbolje rješenje.. Jamčimo Vam optimalne rokove po konkurentnim cijenama prijevoza.
Pogled na Tiflis (Gruzija) Pogled na Tiflis (Gruzija)

Prednosti koje Vam pruža poduzeće LKW WALTER

  • Nudimo utovarna rješenja u cijeloj Europi po načelu sve kod jednog partnera – "one-stop-shop"
  • Svakodnevno preuzimanje robe
  • Detaljna kontrola tijeka prijevoza osigurana putem naših organizatora prijevoza.
  • Korištenje modernih i ekološki prikladnih kamiona
  • Dodatni utovarni kapaciteti (teretni vlakovi zakupljeni u cijelosti od tvrtke LKW WALTER)

Naših top 10 ruta na tržištu Gruzije

Najfrekventnije transportne relacije u Gruziji (uvoz/izvoz) za kompletne utovare (FTL) su:
Italija, Turska, Slovačka, Austrija, Njemačka, Poljska, Mađarska, Nizozemska, Belgija, Češka.
LKW WALTER svakodnevno organizira transporte i u sve druge zemlje Europe!

Vašu ponudu za prijevoze iz/za Gruziju dobit ćete ovdje!

Zatražite još danas neobvezujuću ponudu za Vaše kamionske prijevoze iz Gruzije ili u Gruziju. Ispunite obrazac u cijelosti i odmah ćete dobiti kontaktne podatke Vaše osobe za kontakt koja će Vam se javiti u roku od četiri sata (PON-PET od 08.00 do 17.00 h).
Kliknite ovdje ako u sljedeća 4 sata želite primiti neobvezujuću ponudu.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prijevoze iz/za Gruziju (špediter) > više o tome ovdje:

Vozač osigurava paletiranu robu Vozač osigurava paletiranu robu

Što LKW WALTER podrazumijeva pod pojmom "kvalitete"?

Kvaliteta za LKW WALTER u prvom redu znači optimalno ispunjavanje očekivanja naših klijenata. Stoga smo u čitavom poduzeću etablirali osnovnu normu ISO 9001. Pridržavanje te norme kontrolira koncernov interni Shared Service SHEQ menadžment tim, koji svoje aktivnosti objavljuje u izvještaju poduzeća.
Kompletni kamionski prijevozi širom Europe organizirani na jednom mjestu Kompletni kamionski prijevozi širom Europe organizirani na jednom mjestu

Kamo prevozi LKW WALTER?

Špedicija LKW WALTER na jednom mjestu Vam nudi kompletne prijevoze diljem Europe. Vašu robu prevozimo u čitavoj Europi kao i u Rusiju, Srednju Aziju, Sjevernu Afriku, na Bliski Istok i obrnuto. Uz to obavljamo i nacionalne prijevoze u pojedinim zemljama EU (Austrija, Njemačka, Velika Britanija, Španjolska, Francuska i Švedska).
Portal za klijente CONNECT Portal za klijente CONNECT

Koje prednosti nudi CONNECT?

Naš portal za klijente CONNECT omogućuje Vam obradu Vaših transportnih naloga putem interneta. To znači da jednim klikom miša možete zatražiti ponudu, izdati transportni nalog kao i dobiti ažuriran pregled svojih naloga. Uz to Vam preko portala CONNECT na raspolaganje stavljamo i druge korisne informacije.
Sastanak tima Sastanak tima

Koliko su visoki troškovi prijevoza?

Optimalan odnos cijene i usluge jedan je od glavnih razloga, zbog kojih je LKW WALTER jedna od vodećih špedicija na području europskih kompletnih utovara. Kružnim turama, inteligentnim koordiniranjem i modernim softverom za planiranje minimaliziramo prazne kilometre, a u najvećoj mogućoj mjeri povećavamo iskorištenost vozila.

Imate li još pitanja?
Naši specijalisti za Gruziju rado Vam stoje na raspolaganju:

Potrebni su Vam dodatni detalji, opće informacije ili imate posebne zahtjeve? Samo ispunite obrazac za kontakt i odmah ćete dobiti kontaktne podatke Vaše osobe za kontakt!
Naši stručnjaci za Gruziju rado će Vam pružiti informacije!
Ovdje Vam stavljamo na raspolaganje ostala pitanja/odgovore na temu špedicije:
Često postavljana pitanja (FAQ)
^ - Top

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam