Uz pomoć najsuvremenije opreme vršimo utovar i istovar Vaše robe u Sofiji, Plovdivu, Varni kao i na bilo kojem drugom mjestu u zemlji.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prijevoznik za Europu, organizira Vaše kamionske prijevoze (kompletne utovare) iz čitave Bugarske u sve zemlje Europe i obrnuto. U svakom smo Vam trenutku na raspolaganju s optimalnim transportnim rješenjima. Primjerice čak i onda kada Vam kamionski utovarni prostor treba u vrlo kratkom roku.
Zastava na karti Bugarske Zastava na karti Bugarske

Prednosti koje Vam pruža poduzeće LKW WALTER

  • Govorimo sve europske jezike
  • Kratkoročno preuzimanje Vaše robe kod kompletnih utovara
  • Precizan nadzor prijevoza zahvaljujući najmodernijim telematskim sustavima

Naših top 10 ruta na tržištu Bugarske

Najfrekventnije transportne relacije u Bugarskoj (uvoz/izvoz) za kompletne utovare (FTL) su:
Rumunjska, Njemačka, Grčka, Italija, Austrija, Srbija, Češka, Poljska, Mađarska, Švedska.
LKW WALTER svakodnevno organizira transporte i u sve druge zemlje Europe!

Vašu ponudu za prijevoze iz/za Bugarsku dobit ćete ovdje!

Zatražite još danas neobvezujuću ponudu za Vaše kamionske prijevoze iz Bugarske ili za Bugarsku. Ispunite obrazac u cijelosti i odmah ćete dobiti kontaktne podatke Vaše osobe za kontakt koja će Vam se javiti u roku od četiri sata (PON-PET od 08.00 do 17.00 h).
Kliknite ovdje ako u sljedeća 4 sata želite primiti neobvezujuću ponudu.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prijevoze iz/za Bugarsku (špediter) > više o tome ovdje:

Zemljopisna karta Istočne Europe Zemljopisna karta Istočne Europe

Koliko iskustva LKW WALTER ima u poslovanju s Istočnom Europom?

Odlučite se za LKW WALTER i imajte povjerenja u vodeće poduzeće na europskom tržištu kompletnih utovara. Kao takvi imamo više od 60 godina iskustva u logistici na području Istočne Europe kao i odgovarajuće znanje jezika. Profitirat ćete od obiju prednosti u svakoj fazi provedbe Vašeg transportnog naloga, od rezervacije do isporuke.
Kamionski cestovni prijevoz Kamionski cestovni prijevoz

Koje su najveće prednosti poduzeća LKW WALTER?

U poduzeću LKW WALTER imat ćete partnera za sve europske utovare, koji Vam može ponuditi najviše standarde po pitanju kvalitete, sigurnosti i okoliša. Profitirat ćete od inovativnih transportnih rješenja u kombiniranom prijevozu i uživati u osobnoj i kompetentnoj podršci na svim europskim jezicima.
LKW WALTER prikolica na tvorničkom terenu LKW WALTER prikolica na tvorničkom terenu

Koliko je brzo spreman utovarni prostor?

LKW WALTER svakodnevno preuzima Vašu robu. Raspolažemo učinkovitom mrežom pomno odabranih transportnih partnera diljem Europe. Tako vam jamčimo dovoljno utovarnog prostora u svakom trenutku, ali i optimalno vrijeme reakcije i provedbe.
Prikolica s otvorenom bočnom ceradom Prikolica s otvorenom bočnom ceradom

Što LKW WALTER poduzima na području sigurnosti?

Sigurnost je vrlo važna tema za LKW WALTER. Mnogobrojne mjere omogućuju nam najbolju moguću zaštitu ljudi i tereta tijekom prijevoza. Za naše transportne partnere i njihove vozače razvili smo i implementirali primjerice "Program edukacije vozača" kao i "Priručnik za vozača" u skladu s međunarodnim smjernicama.

Imate li još pitanja?
Naši specijalisti za Bugarsku rado Vam stoje na raspolaganju:

Potrebni su Vam dodatni detalji, opće informacije ili imate posebne zahtjeve? Samo ispunite obrazac za kontakt i odmah ćete dobiti kontaktne podatke Vaše osobe za kontakt!
Naši stručnjaci za Bugarsku rado će Vam pružiti informacije!
Ovdje Vam stavljamo na raspolaganje ostala pitanja/odgovore na temu špedicije:
Često postavljana pitanja (FAQ)
^ - Top

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam