Precizno, pouzdano i brzo vršimo utovar i istovar Vaše robe u Minsku, Gorkiju, Gomelu, Brestu, Pinsku, Navapolacku ili Vicebsku.

Špedicija LKW WALTER, Vaš prijevoznik za Europu, organizira Vaše kamionske prijevoze (kompletne utovare) iz čitave Bjelorusije u sve zemlje Europe i obrnuto. Kratkoročno preuzimamo Vaš utovar i vršimo nadzor čitavim tijekom prijevoza. Profitirajte od logistike na najvišoj razini.
Zemljopisna karta Bjelorusije Zemljopisna karta Bjelorusije

Prednosti koje Vam pruža poduzeće LKW WALTER

  • Precizan nadzor prijevoza zahvaljujući najmodernijim telematskim sustavima
  • Svakodnevno preuzimanje robe
  • Govorimo sve europske jezike Vaših poslovnih partnera

Naših top 10 ruta na tržištu Bjelorusije

Najfrekventnije transportne relacije u Bjelorusiji (uvoz/izvoz) za kompletne utovare (FTL) su:
Njemačka, Belgija, Austrija, Italija, Švedska, Češka, Slovačka, Nizozemska, Francuska, Finska.
LKW WALTER svakodnevno organizira transporte i u sve druge zemlje Europe!

Vašu ponudu za prijevoze iz/za Bjelorusiju dobit ćete ovdje!

Zatražite još danas neobvezujuću ponudu za Vaše kamionske prijevoze iz Bjelorusije ili za Bjelorusiju. Ispunite obrazac u cijelosti i odmah ćete dobiti kontaktne podatke Vaše osobe za kontakt koja će Vam se javiti u roku od četiri sata (PON-PET od 08.00 do 17.00 h).
Kliknite ovdje ako u sljedeća 4 sata želite primiti neobvezujuću ponudu.

LKW WALTER - Vaša špedicija za kamionske prijevoze iz/za Bjelorusiju (špediter) > više o tome ovdje:

Sastanak tima Sastanak tima

Koliko su visoki troškovi prijevoza?

Optimalan odnos cijene i usluge jedan je od glavnih razloga, zbog kojih je LKW WALTER jedna od vodećih špedicija na području europskih kompletnih utovara. Kružnim turama, inteligentnim koordiniranjem i modernim softverom za planiranje minimaliziramo prazne kilometre, a u najvećoj mogućoj mjeri povećavamo iskorištenost vozila.

Poslovni sastanak u poduzeću LKW WALTER Poslovni sastanak u poduzeću LKW WALTER

Koliko fleksibilno djeluje LKW WALTER?

Komunikacijski tokovi u poduzeću LKW WALTER su kratki. Sve se odluke donose brzo i u skladu sa datom situacijom. U poduzeću LKW WALTER se Key Account Management, prodaja i organizacija prijevoza (transportni menadžment) nalaze pod istim krovom. Uz to smo svakodnevno u kontaktu sa svojim klijentima, vozačima kao i utovarnim i istovarnim mjestima.

Vozač osigurava paletiranu robu Vozač osigurava paletiranu robu

Što LKW WALTER podrazumijeva pod pojmom "kvalitete"?

Kvaliteta za LKW WALTER u prvom redu znači optimalno ispunjavanje očekivanja naših klijenata. Stoga smo u čitavom poduzeću etablirali osnovnu normu ISO 9001. Pridržavanje te norme kontrolira koncernov interni Shared Service SHEQ menadžment tim, koji svoje aktivnosti objavljuje u izvještaju poduzeća.
Tugmaster + prikolica u luci Rostock Tugmaster + prikolica u luci Rostock

Koliko je velik vozni park poduzeća LKW WALTER?

LKW WALTER raspolaže mrežom transportnih partnera diljem Europe koja obuhvaća više od 13.500 transportnih partnera, pomno odabranih u skladu s našim visokim standardima kvalitete. Osim cestovnog prijevoza, bavimo se i kombiniranim prijevozom, pri čemu smo s više od 8.500 prikolica koje se premještaju dizalicama među najvećima na tržištu.

Imate li još pitanja?
Naši specijalisti za Bjelorusiju rado Vam stoje na raspolaganju:

Potrebni su Vam dodatni detalji, opće informacije ili imate posebne zahtjeve? Samo ispunite obrazac za kontakt i odmah ćete dobiti kontaktne podatke Vaše osobe za kontakt!
Naši stručnjaci za Bjelorusiju rado će Vam pružiti informacije!
Ovdje Vam stavljamo na raspolaganje ostala pitanja/odgovore na temu špedicije:
Često postavljana pitanja (FAQ)
^ - Top

Ova internetska stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Uporabom internetske stranice slažete se sa spremanjem kolačića. Ostale informacije pronaći ćete na: Uvjeti korištenja